מי יותר יפה

מי יותר יפה../images/Emo68.gif

השאלה היא אם לורי (אחותו של אריק)יותר יפה מג'קי? אם מי אתם מעדיפים שקלסו יהיה?
נ.ב הסקר שלי לא שטחי!!!!!!!!

Magi¢ Girl

New member
איכסה פיכסה לורי ../images/Emo11.gif

כמובן שג'קי יותר יפה! אני מעדיפה שקלסו יהיה...איתי.
לא, סתם.. יותר מתאים לו עם ג'קי למרות שלפעמים היא ביצ' קטנה

Uni©orn

New member
לדעתי

ג'קי הרבה יותר יפה מלורי, ונראה לי שדווקא לקלסו מתאים יותר להיות עם לורי

punk00ache

New member
אמנם הפורום הזה קיים ממש מעט זמן

אבל שלושת רבעי מההודעות כאן זה "מי יותר יפה ממי" ו"מי יותר כוסון ממי" סבבה, זה אחלה והכל אבל במקום לפתוח 10 שירשורים על האם קלסו יותר יפה מהייד או ג'קי יותר יפה מדונה אפשר לעשות שרשור אחד כזה (כמו ש"זאב וכיפה אדומה" או משו כזה, עשה) ולא לפתוח 10 שרשורים בדף על אותו נושא.. בכל זאת הפורום הזה הוא של סידרה ולא של חבותר דוגמנים ואני לא בא פה לקטול אף אחד או לרדת על מישו אלא פשוט להגיד לכם שבמקום לפתוח מיליון הודעות על מי יותר יפה אפשר טיפה להעלות את הרמה של הפורום ולא להיות שטחיים כל הזמן...

punk00ache

New member
דב ראשון אני בת

דבר שני כשיהיה לי רעיון אני אשים ולא כל שניה אפתח הודעות של "מי יותר יפה או כוסון" רק בגלל שאין על מה לדבר :)

AndreaCorr ©

New member
ברור שג'קי יותר יפה מלורי.

וקלסו צריך להיות עם ג'קי... הם באמת מצחיקים יחד

mor kutcher

New member
איזו מן שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בטח שג'קי יותר יפה, ובטח שג'קי וקלסו יותר מתאימים!!! אני כ"כ אוהבת אותם ביחד(ולחוד...)!!!

MrJacKasS

New member
לורי מכוערת... ../images/Emo67.gif

וג'קי יפה
ולורי לדעתי ממש לא מצחיקה. ברור שקלסו צריך להיות עם ג'קי הם כ"כ מצחיקים ביחד.

like daa

New member
אמממ...

ברור שאני מעדיפה שהוא יהיה עם ג'קי. ג'קי מתוקה. מי יותר יפה? אני לא יודעת. ג'קי. כי לורי כזאת ביצ'ית...
אז זה משפיע על ההחלטה שלי...

aYaLoLy

New member
ג'קיייי |אשטון|

ברוררררררררררררררררררררר! הם כל כך מצחיקים יחדדדדדדדדדדדדדד עדיין לא נרגעתי מהקטע שהוא אומר לה להיכנס למכונית והיא : NO .....NO....NO.. אבל אשטון צריך להיות איתי :p

mor kutcher

New member
אם יש מישהי שאשטון.....

צריך להיות איתה-זה איתי
אבל בואי לא נתחיל להתווכח(
אנשים עוד יזמינו אותי לפסיכולוג שוב...)

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifלורי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

לורי נראית כמו עכבר מעוך. ג'קי יותר יפה אבל לא הייתי ממליצה לקלסו להיות עם אף אחת מהן. אחת סתם מנצלת אותו, והשנייה........... גם.

Light WaVe

New member
לורי לא כזאת מכוערת...../images/Emo101.gif

היא פשוט משחקת את הביצי'ת שכולם שונאים, וזה לא ממש מוסיף לה. תחשבו... אם היא הייתה יותר מתוקה (הרבה יותר, אפשר להגיד) היא לא הייתה כזאת מכוערת בכלל! אבל ג'קי כופלת אותה בכל מקרה. היא הייתה כזאת מהממת בקליפ ג'ידד של אירוסמית'!
כמו נסיכה!

היא בכלל לא מכוערת!!!

לורי הרבה יותר יפה מג'קי!!!!!!!!! אבל לקלסו הרבה יותר מתאימה ג'קי כי היא הרבה יותר חמודה!!!

למעלה