ילען #$%&@ של החות'ים האלה, העירו אותי באמצע של חלום חשוב.
ילען #$%&@ של החות'ים האלה, העירו אותי באמצע של חלום חשוב.
חברה כתבה לקולות האזעקה והבומים,ילען #$%&@ של החות'ים האלה, העירו אותי באמצע של חלום חשוב.
החות'ים האלה, מנסים להיות היתוש של טיטוס.ילען #$%&@ של החות'ים האלה, העירו אותי באמצע של חלום חשוב.
אתה חייב לדבר איתם,ילען #$%&@ של החות'ים האלה, העירו אותי באמצע של חלום חשוב.
א. מזלו של השייח שהתעורר באמצע החלום החשוב כי אחרת לא היה זוכר כלל שחלם חלום כזה או אחר.אתה חייב לדבר איתם,
באמצע חלום חשוב? או לפחות להתלונן,
לאו"ם, לאונר"א, לצלב האדום (קשר ישיר לדעתי בין חלום חשוב לבריאות/לבריאות הציבור),
אבל גם תלונה לילדז או להוריו תעזור, לפחות באותה מידה.
עלה וצלח!
לא הצליח? אולי יש שאריות מימונה במזור.
את מי מעניין הנחיות שמוציאים ביישוב הזה קדימה. מכיר אותו שם בשרון בין כלום לשום דבר.לא הגיעה הנחיה מקדימה
הבנ"ז ממשיכים.ילען #$%&@ של החות'ים האלה, העירו אותי באמצע של חלום חשוב.
פעמיים!הבנ"ז ממשיכים.
לא אני.ילען #$%&@ של החות'ים האלה, העירו אותי באמצע של חלום חשוב.
לא את מה ?לא אני.
שאלת "מי יורה טילים באמצע הלילה מי ?"לא את מה ?
יופי שהכחשת אבל זה לא מספיק.שאלת "מי יורה טילים באמצע הלילה מי ?"
עניתי לך.
איפה הנימוסים שלך? לא לימדו אותך שלא שואלים גברת עם מי היא היתה בלילה?יופי שהכחשת אבל זה לא מספיק.
יש לך ראיות, אליבי, עדות מסייעת, משהו ?
שאלה טובה, עם מי באמת היית ?איפה הנימוסים שלך? לא לימדו אותך שלא שואלים גברת עם מי היא היתה בלילה?
המוח שלי מסנן את זמזום המטוסים לאורך כל הלילה ועד לשעות האחרונות. לא את רעשי האזעקות. עוצמת הקול בלתי ניתנת להתעלמות.מי מתעורר מאזעקות מי? זה רעשי רקע המוח אמור לסנן את זה כבר.
למה אתה סבור שהמוח אמור לעבוד בשעה כזו ?מי מתעורר מאזעקות מי? זה רעשי רקע המוח אמור לסנן את זה כבר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.