מי יוצר הפונט?

מי יוצר הפונט?

שאלה קטנה למתעסקים בדפוס, גרפיקה ועיצוב ביניכם: |מי הוא יוצר הפונט אורון?| כלומר, שם ושם משפחה, בבקשה. מצורפת דוגמה. בברכת שבת עם הרבה שאלות, איש://בשם.השואל_הממורמר.קום

ועוד שאלה, יותר חשובה - ../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

כשאומרים 800 ילדים (שמונה מאות ילדים), אז כשאומרים את ה"שמונה", האם הוא ביחס לילדים או למאות? אני מתכוון, אם הוא ביחס לשמונה אז צריך לומר: "שמונֵה מאות", ואם הוא של הילדים אז צריך לומר "שמונָה מאות". אז אולי מישהו יעזור לי? בתודה, השואל(-+|(.)|+-)הממורמר.

amonit

New member
ואו, תודה רבה ! ויש לי עוד שאלה...

איך אני מדפיסה הפוך.... ז"א בכתב מראה מישהוא יודע? האם זה בהוראת ההדפסה או בהגדרות? יש לי oficce 2000. האמת שזו היתה אמורה להיות פעולה פשוטה שביצעתי כבר בעבר אך משום מה שכחתי.... תודה.

קודם כל... ../images/Emo3.gif

מהו סוג המדפסת שברשותך? - דגם/חברה... ברוב המדפסות האפשרות היא בהגדרות ההדפסה (ולאחר מכן - "מאפיינים"), ישנן מדפסות שיש בהן כפתור להדפסת מראה. השמועות אומרות שבאופיס הבא תהיה אפשרות לכתב מראה דרך התוכנה עצמה ולא בהגדרות ההדפסה. בינתיים אפשר לעבוד עם פריהנד. ולשאלתך - אם תספקי עוד מידע על המדפסת אולי אוכל לעזור לך. קחי לדוגמה, במדפסות hp החדשות למיניהן - האפשרות נמצאת במאפיינים תחת כרטיסיית "Features", וב-Orientation יש לסמן ב-
את "Mirror Image".

amonit

New member
המדפסת היא...690C-HP

אתה מתכוון לאופיס XP? כי בwindows xp חלק מההגדרות של המדפסת מתבטל..... כולל כתב מראה...

איזו נבזיות....../images/Emo46.gif

איך הם יכלו לעשות דבר כזה??
לפי דעתי, האפשרויות לא אמורות להשתנות כשמבצעים מעבר מפלטפורמה אחת לאחרת או מגירסה אחת לאחרת. תגידי אם המאמר הזה עוזר לך. כי הגדרות המדפסת שלך ושלי נראים אחרת לגמרי. אני אנסה להתקשר לתמיכה הטכנית של hp בישראל בשבילך, למרות שהניסיון שלי איתם לא מי יודע מה טוב. בינתיים, תמשיכי לחפש שאלות (ותשובות) באגף התמיכה הטכנית של אתר hp העולמי. בהצלחה וחג שמח!

amonit

New member
תודה!!!!

והצלחתי לעשות זאת בנתיים בתיבת טקסט של צייר פשוט.... אז מצאתי פתרון פשוט פשוט. תודה לך.

למעלה