תהנו:)
ש שרוך New member 1/2/04 #30 ../images/Emo45.gif בעזרת ה' חיפההההההה../images/Emo45.gif בס"ד הי לכולם! ככה אני בעזרת ה' יבוא!! אני מחוז חיפה!! רק לידע כללית צפון וחיפה ביחד!!!!!11 אז יאלה חברים בואו נחליף מס' וניפגש!! שרוך
../images/Emo45.gif בעזרת ה' חיפההההההה../images/Emo45.gif בס"ד הי לכולם! ככה אני בעזרת ה' יבוא!! אני מחוז חיפה!! רק לידע כללית צפון וחיפה ביחד!!!!!11 אז יאלה חברים בואו נחליף מס' וניפגש!! שרוך
צ צופי וחורפני New member 1/2/04 #31 אנחנו יודעים, לפני כמה ימים העתקתי לפה את רשימת המחוזות שיוצאים ולאן.
ע עמיצורית New member 1/2/04 #33 לצערי אני לא יכולה לצאת אני לא מאמינה שאני אומרת אתזה אבל מתמטיקה יותצר חשובה לי יש בגרות השנה...
א איילת כ New member 1/2/04 #34 ../images/Emo31.gif אני מעדיפה לנצל את היום הזה כדי לראות סרטים... אבל אולי אני אבוא להופעה. מתי ההופעות??????
../images/Emo31.gif אני מעדיפה לנצל את היום הזה כדי לראות סרטים... אבל אולי אני אבוא להופעה. מתי ההופעות??????
א איילת כ New member 2/2/04 #53 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif אני לא באה לנטיעות אבל אני באה להופעה של מחוז דן... איזה שווה לי....
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif אני לא באה לנטיעות אבל אני באה להופעה של מחוז דן... איזה שווה לי....
ה השנייה מנצר האחמיות New member 1/2/04 #42 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifפה-פה מחוז חיפה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifפה-פה מחוז חיפה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
ס סראבי New member 2/2/04 #50 מליונרים!! לחניכי המחוז נמאס כבר ממנו... במיוחד לשבט עמיצור שפגש אותו כבר 3 פעמים-במחנות-הרא"ה, סיירים ומסע פסח בין שניהם!!! די-תחליפו!!!
מליונרים!! לחניכי המחוז נמאס כבר ממנו... במיוחד לשבט עמיצור שפגש אותו כבר 3 פעמים-במחנות-הרא"ה, סיירים ומסע פסח בין שניהם!!! די-תחליפו!!!
ש שרוך New member 2/2/04 #52 ההופעה של מחוז חיפה+צפון... בס"ד הי לכולם!! ההופעה של מחוזות חיפה וצפון !! יתקימו במעלות!! עם הלהקה של ישיבה משדמות מחולה !! ואם עוד להקה!! העיקר שנהנה ונראה את כל החבר'ה!! שרוך
ההופעה של מחוז חיפה+צפון... בס"ד הי לכולם!! ההופעה של מחוזות חיפה וצפון !! יתקימו במעלות!! עם הלהקה של ישיבה משדמות מחולה !! ואם עוד להקה!! העיקר שנהנה ונראה את כל החבר'ה!! שרוך
ס סופר מריו New member 3/2/04 #57 ../images/Emo45.gifמחוז דן אני מקווה שאחותי רשמה אותי... (יהיה פה רצח אם לא) נ.ב-אני מקווה שהתגעגעתם אליי ושמתם לב שלא הייתי פה כבר כמה שנים..
../images/Emo45.gifמחוז דן אני מקווה שאחותי רשמה אותי... (יהיה פה רצח אם לא) נ.ב-אני מקווה שהתגעגעתם אליי ושמתם לב שלא הייתי פה כבר כמה שנים..
צ צופי וחורפני New member 3/2/04 #58 ../images/Emo6.gif טוב שלא רצח... ושמנו לב, ברור!!!!!!!!! והתגעגענו אפילו חיבוק לנכד!!!
מ מחורפנת שכמוני New member 3/2/04 #60 ברור שהתגעגענו...../images/Emo70.gif איך אפשר שלא?? וברור ששמנו לב!!! אני למזלי שמרתי איתך על קשר גם בזמן העדרותך..
ברור שהתגעגענו...../images/Emo70.gif איך אפשר שלא?? וברור ששמנו לב!!! אני למזלי שמרתי איתך על קשר גם בזמן העדרותך..