מה זה סיידלייפ
ד דורד New member 19/6/07 #45 פירסינג בצד של השפה (תחשוב קצת) בטח תמיד לא ידעת לענות באנגלית על שאלות עם מילה שאתה לא מכיר
F FlootzicK New member 17/6/07 #7 אין פלטה כפרה.... שמו לי קיבוע... הרבה יותר טוב.. פלטה זה חרא, זה ענקי, זה מכוער וזה גורם לשיניים שלך להיראות כאילו הם בהסגר...
אין פלטה כפרה.... שמו לי קיבוע... הרבה יותר טוב.. פלטה זה חרא, זה ענקי, זה מכוער וזה גורם לשיניים שלך להיראות כאילו הם בהסגר...
י יבח New member 17/6/07 #11 חחחחח בהסגר...../images/Emo181.gif חחחחחחחחח כאילו שבגשר הן לא נראות בהסגר...הן ממש נראות חופשיות ומאושרת
חחחחח בהסגר...../images/Emo181.gif חחחחחחחחח כאילו שבגשר הן לא נראות בהסגר...הן ממש נראות חופשיות ומאושרת
F FlootzicK New member 18/6/07 #29 לא חופשיות וממש לא בהסגר.... עם ריבועים השיניים נראות כמו אבירים עם שריון מתכת בוהק..!!
J justsilly New member 18/6/07 #37 גם עם ריבועים היית כוסון אש ../images/Emo3.gif בוטן תעשה לי ילדים!
F FlootzicK New member 18/6/07 #38 אלללללללללללהההההה ../images/Emo9.gif חן אני מת עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
B Ben Dor New member 17/6/07 #10 יש מצב אבל לא נראלי שאני יעשה שוב המצב שלהם לא גרוע בכלל וזה לא מפריע לי...ואין לי כוח להתיקע עם החרא הזה עוד פעם...
יש מצב אבל לא נראלי שאני יעשה שוב המצב שלהם לא גרוע בכלל וזה לא מפריע לי...ואין לי כוח להתיקע עם החרא הזה עוד פעם...
F FlootzicK New member 17/6/07 #12 חחחח בהצלחה לך.... שימי את הפלטה עכשיו כל הזמן ותקווי שזה יסתדר... אבל העיקר שעברנו את הריבועים המסריחים האלההההה
חחחח בהצלחה לך.... שימי את הפלטה עכשיו כל הזמן ותקווי שזה יסתדר... אבל העיקר שעברנו את הריבועים המסריחים האלההההה
B Ben Dor New member 17/6/07 #14 חחחחח אני כבר יותר משנתיים שלי פלטה בלי כלום אין מצב שהפלטה תעלה לי בשום מצב... חחחחחחח ומזל טוב לך=]
חחחחח אני כבר יותר משנתיים שלי פלטה בלי כלום אין מצב שהפלטה תעלה לי בשום מצב... חחחחחחח ומזל טוב לך=]
א איילה בודדה New member 17/6/07 #6 מה??? אני הכי אהבתי את הטבעות רק אחרי שהורדתי אותם הבנתי כמה.. ואת הפלטה שמים רק בלילה למי יש כח לשים אותה ביום!?
מה??? אני הכי אהבתי את הטבעות רק אחרי שהורדתי אותם הבנתי כמה.. ואת הפלטה שמים רק בלילה למי יש כח לשים אותה ביום!?