אני גם יוצאת!!!
פ פרובוקטור New member 25/7/03 #14 יש לך חברה אז שכחת אותי, הא? מר שכטר היקר... זה אני, הבחור עם החברה מכפר סבא...
פ פרובוקטור New member 26/7/03 #18 אין לו זמן אלי, ולחשוב שפעם עוד היינו ממציאים בדיחות שוביניסטיות כל הזמן... ננטשתי !
T THE sky angel New member 26/7/03 #20 אותך לא נהרוג... לא עכשיו לפחות... אבל את מי שדירדר אותך (ואתה יודע למה אני מתכוונת.... ) כן!!!!!
פ פרובוקטור New member 26/7/03 #22 שי אני רוצה אותך בחזרה ! חוץ מזה גם לי יש חברה (!) ואני עושה מאמצים לשקם את הזוגיות שלנו, אז תתאמץ גם אתה.
שי אני רוצה אותך בחזרה ! חוץ מזה גם לי יש חברה (!) ואני עושה מאמצים לשקם את הזוגיות שלנו, אז תתאמץ גם אתה.
T THE sky angel New member 26/7/03 #19 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אז זה אתה???../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif שדירדרת אותו ככה????...
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אז זה אתה???../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif שדירדרת אותו ככה????...
T THE sky angel New member 27/7/03 #23 i've busted, ha ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif עוד מעט אני אשנה..
K kedeman New member 24/7/03 #2 של איזה מועצה זה? (למה יש לי הרגשה שבסוף זה של המועצה שלי וסתם אין לי מושג???) בכל אופן כל מחנות ד-ו הם מועצתיים השנה
של איזה מועצה זה? (למה יש לי הרגשה שבסוף זה של המועצה שלי וסתם אין לי מושג???) בכל אופן כל מחנות ד-ו הם מועצתיים השנה
פ פרובוקטור New member 24/7/03 #5 אחרי שהלכנו לסופרלנד עם החניכים... שמרת את החולצה שלי בתיק שלך, והיא עדיין אצלך
K kedeman New member 24/7/03 #7 עכשיו ירד לי האסימון.... עכשיו אני גם יודע מי אתה!!! תזכיר לי לפני המש"צים!!! אם כבר... לכבס לך את החולצה גם? היא שוכבת אצלי בחדר כבר איזה שנה...
עכשיו ירד לי האסימון.... עכשיו אני גם יודע מי אתה!!! תזכיר לי לפני המש"צים!!! אם כבר... לכבס לך את החולצה גם? היא שוכבת אצלי בחדר כבר איזה שנה...