מי יוצא היום ל Q?

yellow cheese

New member
את ../images/Emo13.gif חחח

תהני ילדעעע

Superdror

New member
אני הולך ל....

פקטור..... ואם תראו מישהו שלא יודע לרקוד מנסה לרקוד ועושה לעצמו בושות - זה אני :)

Mike A

New member
חחחחחחח

תהנה
כבר אמרתי לך את דעתי
אפילו הזמנתי אותך לפה... טוב אני אשאר לבד

Superdror

New member
הפורום באר-שבע

אז ככה, אתמול סוף סוף דרורי קיבל ביטחון והחליט לצאת לפורום לרקוד ולהתפרק למרות שהוא לא יודע לרקוד בגרוש ואף לא בלירה.. בכל אופן ! הלכתי עם חברי הטוב אבי, אבי שלא מגיע עם ת"ז ! אתה מגיע לפורום, מגיע אל הסלקטור שנראה כמו נאצי עם תעודת הכשרה מהיטלר.... הוא אומר לחבר שלך שהוא לא נכנס, ואתה, כן כן , אתה החבר הטוב ,לא מוכן להשאיר את חברך מחוץ לפורום ולכן גם אתה בחוץ... לאחר שניסה חברי לדבר עם הסלקטור פעם או פעמיים ,הדבר לא עזר, החלטנו למכור את הכרטיסים, ניתן לומר כי מכירת הכרטיסים ערכה בדיוק רבע דקה. עמדנו מחוץ לרחבת הפורום כ-20 דקות עם עוד כמה חברים ... אתה מביט אל התור, רואה ילדות שאני יכול לרשות בתעודת זהות שלי נכנסות בלא בעיה, מה לעשות, או שזו אפליה שנעשתה על מנת לעדן את המסיבה בבנות, או שפשוט היה לי סלקטור נאצי....... נסענו לביג....... הם אמרו אינטרפול, אמרתי שאין סיכוי שנכנס..... הגענו ובאמת לא נכנסו....... הגענו למסקנה שזה לא היום שלנו ! הלכנו לנאפיס , ואכלנו שם ! ככה אני מסכם את ערב יום שישי השבוע ! ממש נהדר ! :<

fireman

New member
מה שאתה לא יודע

זה שאני התקשרתי לפורום וביקשתי שלא יכניסו אתכם בשביל שלא תפדח את עצמך על הרחבה

Papito

New member
פאק איזה פאק

היית בא לסבן עשינו איזה 10 משחקים

פחחח דרורוש..

לעומתך, כמו שראית אותי.. אני כן נכנסתי וכן הייתי בפורום והיה קטלני! נא לך תקנא! סתם מותק חפיף.. :> פעם הבאה תבדקו אתה וחברים שלך שלכולם יש תעודות זהות שלא תידפקו בחוץ.. :>>>

oleg_kh

New member
רק לידיעתך... הסלקטור לא נאצי ..../images/Emo70.gif

אם הייתה לך תעודת זהות.. אם לא באת עם שרשרת של חצי קילו... אם טרחת להתגלח או לא.. כל זה משפיע. אם תבוא ל-17+ הבא ואני אהיה שם תחפש אותי יש לי חולצה לבנה כתוב מאחורה.. נחש. (שישי הזה הייתי בכניסה של הבנות.. ושתדע לך לא הכניסו מלא) אולי ננסה לסדר לך משהו
ושוב, הסלקטור לא נאצי!! כולה עושה תעבודה ומתחשב במה שכתבתי למעלה! לילה טוב ושנה טובה

Superdror

New member
אז ככה

קודם כל אין עליי שום עגיל ושום שרשרת. שנית , חבר שלי היה זה שהוא לא רצה להכניס וחבר שלי הוריד את כל השרשראות והעגילים והשטויות למיניהן לפני שניגן אליו...... בפעם ה-2 שניסינו להכנס ניסיתי להסביר לסלקטור שהוא שכח ת"ז ושלי יש תעודת זהות.... הוא לא רצה אפילו להביט בה...... וד"א , אני סוגל 18 עוד קצת מאוד זמן

oleg_kh

New member
מוסר השכל >> תביאו תעודת זהות

זה ממש לא כבד ולא תופס מקום. חוצמזה הוא לא רצה להסתכל כי תחשוב על זה בעצמך באים אליו ככה איזה 300 אנשים בערב וכל אחד מ**** לו בשכל שכחתי וכו´ וכו´ אז הוא כבר התעצבן.. אמרו לך יפה אתה כנס הוא לא.. החלטה שלך רוצה בוא תהנה לא רוצה ביי אל תעכב ת´תור לך הביתה תבוא מחר
אה וזה שאתה 18 זה לא ממש מועיל.. תוכל להכנס רק במסיבות חמשוש ולא ביום שישי לחיילים.. (אני מנחש שאתה שנת 84-85) לאחרונה ביליתי בעמצי ב-17+ ואני מוכרח לציין שהיה ממש כיף לא חשבתי שמסיבות 17+ כאלה נחמדות
והכי חשוב..תהנה!

Superdror

New member
אממ....

למען האמת אני לא ניסיתי להכנס.... ראיתי שאת חבר שלי לא מכניסים, יצאתי מהתור וזהו.... ואני לא חושב שיש לי סיבה להכנס למסיבות שהן מעבר ל17+.... אין לי מה לחפש שם. ואני יליד 84

oleg_kh

New member
המממ..

המסיבות של מעבר ל-17+ כמו חיילים וכו´ הן יותר מושקעות לדוגמא יום שישי הזה יש את יהל ושישי האחרון היה את יוהן.. אבל.. על טעם ועל ריח..
בקיצורררררררררררררררר תמשיכו לבוא לפורום אנחנו שם בשבילכם (למרות שלא תמיד זה נראה כך) העיקר שתהנו.

BoogieDTN

New member
הייתי בקיו

הייתה מסיבה מגעילה למרות שהיו הרבה אנשים יותר אני לא בא למקום

למעלה