מי יודע...

Reeloop

New member
מי יודע...

מי עושה את הקול הבא: ווווורווווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםם וורוווםםם טולולווולולוו טולולולו טולולולולו טרננגגג טרנגגגג טררררררררנגגגגגגגגג טרננננננגנגנגנגגגג טטטטטטטטטרנגנגנג$?@#<><@!$>!@ טרנג41ץצתץצרכש?<3.!@$<!@$ יאםםםםםםםם יאםםםםםםםםםם?W<ER> אני רעבההההה רעבהההה מואההההאהאהאהאה אני אשב על כולם D: מי שידע יקבל פרס :}

Reeloop

New member
..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Reeloop

New member
ושלא תגידוווווווווו

שאני עשיתי פרצוף תפוזי כעוס גלינגגגגגגג גלנגגגגגגגגג טרטרטרטטרםםם טרםרררררםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטטה פה בטטה שם בטטה טה טה כל הזמן :>

Reeloop

New member
קציצביה?

מה זה למה כל דבר שאת אומרת קשור באוכל?! :|

D Smiley

New member
טוב אז..

מכונת כביסה, שטיח, סאאאאאאאפה, מדיח, מקרר אלטיזחן!!!!! תתכונן, זה יכאב! ^_^

Reeloop

New member
יששששששששש לנו

יולההההההההההה ליולה ישששש זקןןןןןןןןןן אם לא הייתה פה יולההההה היינו מאושרים מזמן הופה היי הופה היי יאם טידם טידם טרילילי טרללה הופ הופ בולים שם D: קדימה כולם ביחד!!!!!!!! /O\

Reeloop

New member
מה?!<@>#<!@

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נוווו זה רק אני טמבל שירים מצחיק פז'אלוסטה? רוסי לא פנמייב?! קקדילה חרשו נו בלאט חוי בסדר אם סודה אז דוואי?!?! גם אני לא מבין את עצמי שיר חדש תנוווווו ליולה תנוווווו ליולהההה יד ליולההההההההההההההה יד ליולההההההההההההההה יד וכולם ביחד תנוווווווווו ליולה תנוווווווווווווו ליולה יד ליולללללללללההההההה יד ליולההההההההה יד ווורווםםם

Reeloop

New member
אמממממ טוב נו

שינוי פאזה! תנו ליולה רגל ליולה רגל רגל ליולה יולהלה איזה שם רגלי נפלא טרלהלה וטרלהלהלה נגמרים לי החרוזים אידי סודה נאחוי תפוזים X: בהצלחה לכולם תודה אין בעד מה הופ הופ טרללהלה אוף נגמר לי הסוס = הסוס שלי מת?!?! :| למה אתם מדברים עליי?! למה?! אמר העכביש לנמלה X: ביי אני הולך

Reeloop

New member
אז את

באה? שמעתי התפנתה סוויטה באבר אבררבבי :| איך קוראים לזה? :/ אאההה אני יודע!!! אגרגמל! D:

למעלה