מי יודע..?

count on me

New member
מי יודע..?

למישהו יש מושג כמה מנחה מיכא"ל מרוויח עבור עבודתו.....?

CloudWolf

New member
אין לי מושג...

אני חושב שזה בחינם. אבל יותר טוב לשאול מנחה.

yossi iv

New member
שכר מנחים..

1.תלוי מי המנחה. 2.תלוי איך מחשבים את השכר. 3.פז"מ. 4.הצלחה.

אהה זה תלוי בהצלחה של המנחה? ואם

הוא משקיע אבל הילדים לא משתפים פעולה-זה לא תמיד פייר.

אולי..או שאולי ילדים באים עם ציפיות

גדולות והם מתאכזבים מהתוצאות-כי הם לא השקיעו גם ככה.

לא לשכוח

הוא זה שמפתח את הציפיות, הוא זה שעוזר להגשים אותן.. בגדול, הכל מתחיל ונגמר בו. למרות שעכשיו שזה בתשלום זה קצת שונה.. כי הציפיה היא לפצות על הסכום ששולם והכל נמדד ונבדק מול ה 1700 (או כמה שזה לא יהיה) שקלים...

adi23e

New member
אתה שם לב שאתה עושה פה הכללה לא יפה

אני בתור מנחה, וכך גם המנחים שאני מכירה לא מחפשים לפצות עבור הסכום ששולם, בין אם זה 1700 שקלים או 700 שקלים או חינם. זה כמו להגיד שאני אשקיע בתלמיד שלמורים או להורים יש יותר ציפיות ממנו. למנחים לא משנה כמה כל אחד שילם, מבחינתנו כולם שווים, וכך אנו גם משקיעים בכולם. דבר שני: להגיד שהציפייה זה לפצות על הסכום ששולם.. הייתי מקבלת את דברייך אם היית מביא הוכחה מוצקה וחותכת:איך? נגיד עורך ניסוי, אולי לא ריאלי מבחינתך אבל: בתור אחד שעשה קורס במימון משרד החינוך, היית הולך ועושה עוד קורס רק בתשלום אצל אותו מנחה שהיה לך אז, ואז ורק אז אם היית שב ואומר, שאתה מרגיש שהמנחה התנהג אחרת בגלל שזה בתשלום הייתי מקבלת, אבל גם בהסתייגות. למה? 1. זוהי הרגשה אישית וקשה למדוד אותה 2. יש צורך במספר ניסויים כאלה 3. יש כל מיני סוגים של מנחים. אולי יש כאלה שינסו לפצות על ה1700 שקלים, להגיד לך משהו, מבחינתי אלו יהיו מנחים כושלים כי הם לא יעשו את העבודה האמיתית מהלב. מצד שני, יהיו את המנחים שלא יחפשו לפצות, אלא יעשו את העבודה ששלחו אותם לעשות.

אממ בערך... ../images/Emo13.gif

אמרת שהם באים עם ציפיות ומתאכזבים.. אז אני אומר, שעכשיו שהפרוייקט בתשלום הרבה חניכים מחפשים מהרגע הראשון פיצוי לסכום שהוריהם השקיעו... אם פעם הציפייה הייתה להעשיר את הידע, מסתמן שהיום הציפייה היא לקבל תמורה לכסף שהושקע.

adi23e

New member
ברור שהכסף שינה משהו

אבל אולי כעת התלמידים משקיעים יותר מאשר בעבר כי ההורים שילמו. נכון שזה גם יכול לגרום לכך שתלמיד יישאר בקורס מהסיבה הלא נכונה - כי ההורים שילמו, ואז חבל מאוד. מעניין לדעת מה היו המסקנות אם יכלו למדוד מידת השקעה של תלמיד מסויים כשפעם אחת הוא משלם, ופעם אחרת זה במימון באותו הזמן..

adi23e

New member
כמו לכל דבר: גם פה יש חסרונות ויש

ייתרונות לכך שזה בתשלום. חן - את חושבת שהיית מתיחסת לקורס אחרת אם זה היה בחינם?

אמממ אני חושבת שאולי לא-כי אם הקורס

היה אותו הדבר כמו שהוא עם כסף-אז אולי לא. כי הייתי באותה רצינות והכול-אני מקווה שלא. חחח

adi23e

New member
...

הרי מראש הם באים להעשרת ידע. הרי הם שומעים פרזנטציות לפני, אז הם כן באים עם ציפייה להעשרת ידע, רק שאולי הפעם אפשר להגיד שהם גם יותר מחכים למשיח: שייתנו להם כי שילמו. אני חושבת שאולי דווקא היום שזה בתשלום ההבנה שהכל תלוי בך ואין חבילות היא הרבה יותר קשה, בגלל הנוהג של: אני שילמתי אז צריך לתת לי/מגיע לי..

נכון...

אבל תמיד הכסף מלווה אותך... אם למדת משהו חדש - היה שווה אם לא הבנת משהו או שזה סתם נראה מסובך - בזבוז אם יש לך אופק עשיר - אז חבל על הכסף לא למדת כלום...

למעלה