מי יודע?

ג .יפה

New member
מי יודע?

אם יש שחיה צורנית לבנים ואם כן אך אני יכול לקבל טופס הרשמה?

דרדסבא

New member
שחיה צורנית באולימפיאדה ../images/Emo72.gif

אני בעד ששחיה צורנית תיהיה באולימפיאדה של תל אביב 2012. ו... ג´ אם אתה מחפש שותף לאימונים עד לאולימפיאדה הזאת , אני מוכן להיות בן זוגך. מה דעתך? או שאולי אתה כבר בחרת שותף... את "חרמש" למשל...

ג .יפה

New member
אני בעד לבקש שספורט יהיה

במקביה הבאה אני התקשר לכמה חברים שלי ונארגן תחרויות רק לגברים

דרדסבא

New member
יש לי הצעה אליך...

נפנה אל בני זילברמן ונגיד לו שיש כבר 3 זוגות שמעונינים להשתתף במכביה הבאה בתור נציגי ישראל בשחיה צורנית. בני כבר ידאג שזה יכנס למכביה. אני ואתה יכולים להיות זוג ממש טוב... החרמש ותומר גרינלנד ביחד, הם ממש מסוכנים בשבילנו. ואסור לשכוח את צמד האחים אלתרמן שהם כנראה כבר החלו באימונים לקראת התחרות מולנו. הם אפילו דיגמנו "ליין" חדש של בגדי ים. מה דעתך?

ג .יפה

New member
אני בעד

אולי נבקש ממר זלמרמן מחנה אימון שנוכל ליצג את ישראל בכבוד אני יודע לפחות על 100 איש שרוצים לבוא גם

החרמש

New member
תתחילו לקחת את עצמכם בידיים

כי אנחנו כבר בשיא האימונים וההכנות לאליפות ישראל החלו. מחר ב 6.00 בבוקר אימון בוינגייט.

דרדסבא

New member
תדרוך לאפרוחים

לא קצת הגזמת? 6:00 בבוקר, מה אין לך חיים שאתה מתחיל בשעה כזאת? רואים שאתה לא מקצוען כמונו... כנראה אתה משוגע שקם בכל יום שבת בשעה מאוד , אבל מאוד, מוקדמת ולא מקובלת בכלל. אני אתלונן עליך באיגוד, אצל זילברמן. תשמע, חרמשון , אני מבין שאתה לוקח ברצינות גמורה את התחרות בינינו וזה דבר טוב ומבורך, אבל אל לנו לשכוח שנוספו מתחרים לאליפות הארץ שתיערך מתישהו... הצמד : יוסי פיקל (השופט הנחמד), ומיודעינו מייקי כץ. אך איזה צמד נפלא. וחשוב לא לשכוח את נציגי "חוף כרמל מגידו" - יונתן מלכא ועידו פורום.

ג .יפה

New member
אני לא יודע מה איתך דרדסון

אני כבר מחפש בגד ים מיוחד לאירוע מתי נתחיל להתאמן ברצינות יש אליפות עד כמה חודשים

דרדסבא

New member
הזמנה לאימון...

סגרנו, מחר ב 7:00 במקום הרגיל? רק תביא 10 ש"ח בשביל לקנות למאמן איזה נקניקיה בתחנת דלק. כל המתחרים מוזמנים במיוחד אתם, ה"חרמש" וגרינלנד. פורום ומלכא, עליכם חלה חובת ההתיצבות. בלי פישולים!!! לגבי בגד הים, אני בהחלט בעד בגד הים החדש שאחד מהאחים לבש בסוף אימון האופניים, לפני שבוע או שבועיים.

מאוד מצחיק...

עודד פיין ההודעה הזאת היתה ממש מצחיקה... אופס אמרתי את השם שלך טעות שלי...

דרדסבא

New member
לא יפה ../images/Emo4.gif

עידו, אתה ממש צריך להתבייש לעצמך. ככה אתה מסגיר חבר , לבולשת האירית של הפורום... חוץ מזה, מלא אתה כבר פוצה את פיך, בדברי אווילות נוראה, אז לפחות תדייק בהאשמות. חבל שנתת את כל הקרדיט לעודד פיין ( אלוף ישראל באופני כביש בנוער ) שלא עשה כלום, את האמת הוא אפילו לא כתב עליך, זה ההיתי אני. דרדסבא. ואם נפגעת, אתמול, מכך שהתרסקת עם האופניים שלך אז המלצה שלי, קח לך איזה שבוע חופש, על חשבוני... אני רואה שכבר התחלת אותו. המשך כך... חוץ מזה, עזוב אותך טריאתלון, בוא איתנו למחנה האימון של השחיה הצורנית לגברים שיערך בתחילת דצמבר. ואל תשכח את בן זוגך...

זה היה בטעות...

אני לא התכוונתי!! ואני כנראה יודע מי השותפים לפשע אבל את זה אני לא יכול לחשוף אבל תמיד יש משפחה... (בני דודים וכאלה...) והמבין יבין...

geifman

New member
תשלחו לי גם תופס הרשמה

אני גם רוצה להשתתף בתחרות של השחיה הצורנית ותזהרו אני יביא בן זוג טוב ואנחנו ננצח אתם חושבים שצריך את כל הבדיקות ארגומטרית וכאלה בשביל הספורט הזה?

ס-ל-י-ח-ה!!! ../images/Emo52.gif

האשמתי את האנשים הלא נכונים!!! התברר לי שלא עודד עשה את זה!!! עודד אני מתנצל

למעלה