מי יודע?

דורינה5

New member
מי יודע?

אני מבקשת לשאול על דירה שעברה שריפה. הדירה נרכשה ע"י אישה מסוימת ושופצה לחלוטין. לאחר שהאישה נכנסה לגור בה, הסתכלתי על הדירה בראייה פנימית, והיא נראתה מוארת כולה, פרט לקונוס שחור במרכזה, כשהשפיץ לכיוון הרצפה. מי יודע מה משמעות הקונוס הזה? מודה מראש לכל מי שיענה.

liat sa

New member
משמעות לקונוס

אני לא מבינה גדולה , אבל התחושה שעולה בי היא שיש שם ואקום אנרגטי . ליאת

liat sa

New member
מה המשמעות ?

המשמעות היא של חוסר אור .. צריך לראות איך מטפלים/מתקנים את זה

יום קסום ובהמשך../images/Emo140.gif

יש יועצי פאנג- שואי אשר עוסקים ב" ארגון " האנרגיות בבית, מצאי מישהי/ו באזור הבית , ואני מאמינה שיוכל לפתור את הבעיה . בהצלחה אריאלה באהבה

דורינה5

New member
ליאת,

גם אני מבינה שואקום בתוך ים של אור הוא חוסר אור. כששאלתי מה המשמעות של זה התכוונתי למשמעות עבור האישה שקנתה את הדירה. מכיוון שזו דירה שעברה שריפה, ואני חושבת ששריפה כמה שהיא נוראה היא גם מטהרת, הימצאות קונוס כזה דווקא כאשר הדירה כבר בבעלותה של הרוכשת, וכבר לא בבעלות הקודמת, מעידה בהכרח על בעיה דווקא עבור הקונה. בכל מקרה, אני מודה לך על נסיונך לעזור. מאחלת לך שנה טובה.

liat sa

New member
אני אבקש מבעלי שיבדוק את הנושא

דרך הביואנרגיה

liat sa

New member
בעלי בדק ולהלן תשובתו

אני מקבל שמדובר באנרגיה זרה אשר גרמה לשריפה בבית ואינה קשורה למי שקנתה את הבית, משהו כמו חור קוסמי שבא מהרצפה ומקרין כלפי מעלה אני מקבל שצריך לעשות פעולת טיהור לבית אשר "תסתום" את החור ותטהר אותו, משום מה יוצא לי לבצע באמצעות וורטקס הילינג?!

דורינה5

New member
ליאת,

את תשובתי הקודמת נתתי בלי לראות את תשובת בעלך. מכיוון שזה כבר נעשה, אני מבקשת שתעבירי לבעלך את תודתי על טרחתו. דרך אגב, מה זה וורטקס הילינג, ומה כוונתך כששמת שם סימן שאלה וסימן קריאה?

וורטקס הילינג - הסבר

הנה לך קישור המסביר על וורטקס הילינג http://www.cmw.co.il/Pages.asp?page_id=6 ואת יכולה לפנות לפורום פאנג שואי בתפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=650&pass=1 כמה נחמד גם אני גיליתי אותו רק עכשיו.. יום קסום אריאלה באהבה

דורינה5

New member
אריאלה, תודה רבה

קראתי והחומר פשוט מרתק. כמי שיודעת ועושה רייקי, אני מתרשמת שמדובר במשהו הרבה יותר עוצמתי. רק לא כתוב שם אם האבחון נעשה באמצעות הנחת ידיים, כמו ברייקי, או באמצעות עפעוף כמו בביו אנרגיה. שוב, תודה על הקישור.

סופשבוע נעים דורינה ../images/Emo24.gif

כל השיטות האנרגטיות בטיפול (להוציא את הביואנרגיה האבחון שנעשה בעפעוף) נעשות במגע על הגוף או הגופים הנוספים שיש לנו, לכן , אגב גם רייקי לא חייב להיות טיפול במגע . וזה תלוי במטפל ובסגנון הטיפול שלו. שיהיה בהצלחה, לשנת שפע ובריאות, אריאלה באהבה

למעלה