מי יודע......

מי יודע......

מה עושה תקציבאי מתחיל במשרד יחסי ציבור? ומה זה אומר שדורשים התמחות מסויימת נניח בצרכנות ואופנה? וכמה מקבל תקציבאי מתחיל? ואיך נמדדת עבודה טובה של תקצבאי מתחיל- על פי מה?

ron ad

New member
אז...

שלום, קודם כל השאלות שלך כלליות והתשובות משתנות ממשרד למשרד. על פי הידוע לי תקציבאי מתחיל לעסוק בלימוד החומרים של הלקוחות עליהם יעבוד, כתיבת קומניקאטים, קשר עם הלקוח ובסוף קשר עם עיתונאים. התמחות משמע ניסיון בתחום הספציפי. לגבי שכר, אני מאמין שכ-5000 ש"ח פחות או יותר. רון

li79

New member
קצת יותר לעומק...

תקציבאי מתחיל במשרד יח"צ עושה בעיקר עבודות תמיכה הנוגעות ללקוח. כפי שרון אמר- הכנת קומוניקטים, פה ושם פולואפ לעיתונאים (מעקב אחר חומר שנשלח ובדיקה האם יפורסם/הגיע'מעניין וכד'), בשלבים מתקדמים יותר פגישות עם הלקוחות- יש משרדים שתקציבי צמוד ללקוח מסויים ויש משרדים שזה בליווי בעל/ת המשרד. עם הזמן האחריות גוברת-הכנת תגובות, קבלת בריפים מהלקוח והעלאת רעיונות ליח"צ, שיחות עם כתבים בכירים יותר וכד'. לגבי השכר-צר לי לאכזב אבל... תקציבאי מתחיל מרוויח שכר שסביב ה-4,000 ולפעמים אף מתחת לזה בחודשים הראשונים. אבל עם קצת השקעה ואהבת המקצוע אפשר להגיע גם ל- 5,000 הכל תלוי בגודל המשרד רוחב (לב) הבוס וכמובן הלקוחות. בהצלחה

למעלה