מי יודע

jony225

New member
מי יודע

ראשית: הבחינה הייתה קשה שנית: מי יודע את התשובות לבאים: 1. שאלה של הכדורים ואז אם מוציאים אחד אחרינ שהוצאנו 2 צהובים מתוך 10 כחולים וצהובים כמה נשאר. 2.הפטל עם חתול בפטל המדרגות- זה לא היה חדר - מה זה היה 3. אנאלוגיות- משהו הסלמה- הרגעות ואחת התשובות הייתה הלמאה הפרטה- מה הנכונה? 4. גרף עם העכברים הזונות - מה היה תשובה מספר אחד 5. וה יה עוד פטל עם סבתא קנתה לי פטלות חדשות . מה זה היה?

spittea

New member
מש

1. שאלה של הכדורים ואז אם מוציאים אחד אחרינ שהוצאנו 2 צהובים מתוך 10 כחולים וצהובים כמה נשאר. זה היה מה ההסתברות להוציא צהוב לדעתי : 1/2 2.הפטל עם חתול בפטל המדרגות- זה לא היה חדר -- זה גם לא היה ג.ר.ם אין לי מושג. 3. אנאלוגיות- משהו הסלמה- זה לא היה הלאמה הפרטה ברח לי מה זה היה 5. וה יה עוד פטל עם סבתא קנתה לי פטלות חדשות . -- ייתכן פיילוט לא היה לי

למה חצי ?

היה כתוב 4 צהובים 6 כחולים. מוצאים 2 צהובים נשאר : 2 צהובים 6 כחולים. הסיכוי להוציא צהוב רבע , (2 חלקי 8)

DEATHRUCTION

New member
איך 1/2?

היו 6 כחולים ו 4 צהובים....10 בסה"כ אחר כך הוצאנו 2 צהובים... זה אומר 6 כחלים ו2 צהובים.....8 בסה"כ אם יש 2 צהובים מתוך 8 כדורים הההסתברות להוציא צהוב הוא 2/8---> 1/4 אני חושב

Wordlife

New member
תשובה..

הפטל על החתול היה ג.ר.מ גרם מדרגות גרום וחיוור לגרום לו שיבצע את זה הסלמה הרגעה זה הפכים, לא זוכר מה זה היה...

Rinushkaa

New member
וואי איך התלבטתי על זה

אני כבר לא זוכרת מה סימנתי. נראה לי שבסוף בחרתי את זה.. הלוואי!! כלומר תשובה מס 1 פלוני היה פטול אמונה לה לה לה...

AOESOF

New member
בכמה זמן הם יצאו מהמבוך

כל אחד מהם בוחר מאכל אחד מלפפון ועוד 2 דברים. 1) שאלו בכמה ימים כל העכברים בחרו סוגים שונים של אוכל? 2) איזה עכבר לא הוריד את הזמן הדרוש לו ליציאה? (או משהוא בסגנון). 3) כמה פעמים בחרו מלפפון (מסומן בריבוע על הגרף). ועוד שאלה לא זוכר איזו.

AOESOF

New member
לא חדר גרם מדרגות

גרם מדרגות (אדם גרום= אדם רזה)

למעלה