מי יודע-

• פותח הנושא atoo
  • פורסם בתאריך

atoo

New member
מי יודע-

שלום לכולם ! מספר טל. של עסק שככל הנראה נקרא "מגייבר" לתיקון סירות, באשקלון? או - האם מישהו יודע באיזה דבק (ואיפה ניתן להשיגו) יש להדביק בין החלק המתנפח (פוליאוריטן) לבין החלק הקשיח (פיברגלס חלק ומעוגל)? או מי במדינה (הלא מסודרת הזו) מבצע עבודה כזו הייטב ובמחיר סביר ?! תודה מראש.

atoo

New member
תודה רבה אלון, אבל

א. אין לי אפשרות ליצור קשר עם היצרן בארה"ב. ב. את חדשות הספנות ניסיתי בעבר ויש להם תשובות סתמיות, אבל אולי אנסה שוב. - בכל מיקרה ניסיתי לקבל פה תשובה, אבל.... אין! (לכן גם שאלתי שוב). ג. ותודה על הטל. של מנהל המרינה באשקלון.

atoo

New member
תודה. פרטים:

WILDTHING או WILDTHING WATERCRAFT ככל הנראה בארה"ב. היבואן לא מוסר פרטים... שוב תודה.

../images/Emo118.gifצריך עוד פרטים

כמו דגם הסירה? מי היבואן שלא מוסר פרטים? היכן רכשת את הספינה? בנתיים מצאתי את דפי האינטרנט האלה.נסה וספר.

atoo

New member
עוד פרטים

שוב שלום ותודות. האתרים מוכרים לי. הפכתי את האינטרנט (למרות שאינני מומחה גדול בכך...). לי נראה שאם לא מוצאים, אזי החברה כבר לא קיימת... אבל היבואן טוען שהוא יכול לייבא עוד סירות כאלו... אבל בכל זאת נזכרתי מאחד האתרים שהעברת, ששם היצרן יתכן והוא: Wildthing Americas, Inc שם הדגם: Wildthing Watercraft באתר (צרפתי קישור) כתוב כך: For light, fun duty, check out the Wildthing. It's light enough to carry on top of a car and can easily be carried to the water.Ideal for goofing off or side trips from a larger craft, the Wildthing can carry four people, is davit-rigged and has a see-through hull for informal Marine Biology surveys. You choose the motor. זו למעשה מן כתבה על הכלי ועל עוד מספר כלים אחרים. ניסיתי בזמנו אפילו למצוא את כותב הכתבה, אבל לא הצלחתי... תודה לך, ביי. אבי.

למעלה