מי יודע??

ben06

New member
מי יודע??

מישהו יודע אם ומתי יצאו חלקים 4 ו 5 בסדרת המגדל האפל של קינג בעברית?

Arana

Well-known member
מנהל
לגבי עברית לא הייתי מחכה

ולדעתי התרגום גם לא עושה צדק לסדרה הנפלאה הזו. החלק החמישי מתוכנן לצאת בסתיו (הפרולוג שלו כבר ניתן להורדה מהאתר הרשמי של סטיבן קינג), והשאר (סה"כ 7 ספרים) ייצאו אחד אחרי השני במהירות. אני חושבת שגם למי שמתקשה באנגלית שווה להשקיע ולקרוא את הסדרה בשפת המקור.

ben06

New member
חן חן

אגב ניתן להוריד את חמשת הספרים הראשונים בסדרה (באנגלית כמובן)

Arana

Well-known member
מנהל
יש לי אותם...../images/Emo13.gif

קניתי בכסף מלא, וזה היה שווה כל סנט

ben06

New member
חבל יכולת....

חלהוריד בחינם מהרשת ...יש עוד הרבה ספרים שלו (באנגלית כמובן) משוטטים ברשת

Rivendell

New member
אם יש לך אתרים טובים

שלח לי מסר ואני אוסיף אותם לקישורים כדי שכולם יהנו מהם

ben06

New member
לצערי...

אני לא מכיר אתר ספציפי בו ניתן להוריד ספרים אלו.. אני הורדתי אותם דרך קאזה. אני מניח שניתן להוריד דרך תוכנות דומות...

Arana

Well-known member
מנהל
וזכויות יוצרים זה עֵז../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ben06

New member
אם באמת...

...היו מגנים עחל זכויות היוצרים אז זה לא היה מועלה לרשת....כלומר.. זה הגיע ממישהו לא?

Arana

Well-known member
מנהל
ה"רשת" זה מקום קצת גדול...

תיאורטית, כל אחד יכול לקנות את הספר או לשאול אותו בספרייה, לשבת ולהקליד אותו לקובץ (או לחסוך את המאמץ ולקנות אותו בצורת ebook) ואז להעלות אותו לרשת. להוצאה/למחבר אין אפשרות לסרוק כל הזמן את הרשת כדי לאתר דברים כאלה, אבל אני מניחה שאם עולים על אתר כזה אפשר בהחלט לתבוע את מנהל האתר. זכור לי שסטיבן קינג פרסם פעם באתר שלו סיפור בשם The Plant, שאותו הציע להורדה תמורת דולר אחד. בכל פעם התפרסם פרק אחד, ופרסום הפרק הבא היה תלוי בכך ש-75% מהאנשים שיורידו את הסיפור ישלחו לו דולר. באותו זמן לא הייתי מחוברת כל כך לאינטרנט, אבל ע"פ הדיווחים בעיתונות, היו אנשים ששלחו לו יותר מדולר כדי "לפצות" על אלה שהורידו את הסיפור חינם.

למעלה