מי יודע?

שייכת

New member
נחשים מגדלים

מכניסים אותם לתוך אקווריום עם מנורת קטנה צלוחית מים ונסורת על קרקעית האקווריום. קונים בחנות חיות עכברים מוקפאים וכל שבוע נותנים לו אחד. אם יש לכם לול בקיבוץ, אפשר גם לתת לו אפרוחים... תבדקי איזה נחש זה לפני שאת מחליטה לחסל אותו כי יש נחשים טובים... לדוגמא, נחש המטבעות שמבריח את הצפעים ולאדם הוא אינו מסוכן כמעט...

ונגיד,,,

שתדעי איך לחסל,, את תעשי את זה,,,???? אממממממממאאאאאאאאאאאאא,,,,,,,רק המחשבה לעמוד מולו,,,, לא יותר קל להסתגר בחדר,, ולחכות ללוכד,,,.? אגב,, סחטיין עליך שייכת,,,

פתרון מדהים:

לולן פעם סיפר לנו שבלילות היו נכנסים נחשים ללול ואוכלים את הביצים. הוא בישל ביצים קשות והניח בכניסה ללול. בבוקר מצא נחשים מתים. יאלה, מאחרת הביתה. ביייייייייייי.

מהראש. אבל קודם עדיף לבדוק

אם הוא לא מפלסטיק. של איזה ילד שזרק. כבר היה לנו פדיחה כזאת בשכונה. שכולם התקהלו סביב נחש מפלסטיק שחור ולוכד נחשים.

יפעת.....

אהבתי את החתימה

פעם גידלתי נחשים...

נתתי להם לזחול לי על הגוף...לעשות לי נעים...אבל אז כשהתסרתי הם הכישו אותי במקומות הכואבים..... והכי נורא זה הסססססססססססססיפורים שלהם.....

ישנם נחשים מוגנים

ולא כל נחש מותר לחסל (איפה קיימת???) בכל מקרה יש לוכדי נחשים, פתחי דפי זהב וקראי לאחד מהם.

על פי הבדיחה הידועה...

לוקחים את הנחש לבית של מרוקאי...ושם הרי אף אחד לא יגיד לבעל הבית אסססססססססססססססס...

גששבלש

New member
../images/Emo57.gif

הנחשים והנחשיות הכי גדולים ומסוכנים הם כאן מכיר כאלה שיכישו את הנחש והנחש ימות

למעלה