באוקטובר האחרון
הלך לעולמו זכריה סיצ'ין. הוא היה יהודי שבא מרקע חרדי, לא יודע אם נשאר כך. הוא היה חוקר את תרבות שומר העתיקה. התאוריה שלו, שאנחנו גזע של חייזרים, או לפחות גזע מהונדס גנטית על ידי חבר'ה מהחלל החיצון, ששילבו את הגנים שלהם עם הקופים פה. הוא מבסס את דבריו על פי כתבים שומרים עתיקים, שהוא טוען שלמעשה הם תורגמו לא נכון וזה יצר בלבול. רבים חלקו עליו, לא מעט גם הלכו אחריו בהערצה. חוקר נוסף, אריך פון דניקן שמו, כתב ספר שנקרא - "מרכבות האלים". בספר הוא מסביר גם כן על תאוריה דומה של חייזרים שהם למעשה האלים הקדמונים. מורדוך, אשתר (מרדכי ואסתר), שמש (שמשון), נמרוד ועוד רבים, לטענתו היו למעשה חייזרים או בני תערובת שהגנים שלהם הקנו להם סגולות על-אנושיות, בנוסף לטכנולוגיות המתקדמות שלהם. בבראשית יש אזכור קצר מאוד בנושא - "ויראו בני האלהים את בנות האדם כי טובות הן, ויקחו להם נשים מכל אשר בחרו" אבל גם זה קיים. אני לא אומר שזו האמת, אני גם לא בא לסתור את התאוריה הזאת. היא קיימת ומעניינת ואפילו הצליחה להשלים לי הרבה פערים שהמדע המיינסטרימי שולל על סף אבל מצד שני לא יודע איך להסביר בעצמו. אני פשוט אוהב לדעת, אז אני לומד.