מי יודע

אני מצטערת.

"את הנעשה אין להשיב"

ועכשיו לעולם תזכרי בפורום יוצאים בשאלה מה שהעלאת על babaTheBuba , !!
סתם הכל בצחוק

BabaTheBuba

New member
די, תמשיכי!

אני אגיד לך דוגרי, הייתי יורד עלייך בחזרה אבל נדמה לי שיש לך הרבה יותר נסיון ב"ירידות"....:)

BabaTheBuba

New member
לא כל כך הבנתי

את הקטע שלך. בתור כבשה תוהה, את לא אמורה לחפש אותי. את אמורה לחפש את העדר....

וואי קרעת אותי

ירידות יענו... יענו לרדת ב"מרחאות", שזה "תרתי" משמע, אתה "פאקינג" גאון איך עלית "על" זה סלח לי שנייה בזמן שאני הולך לירות בעצמי

BabaTheBuba

New member
את גדולה,

בחיי שאת גדולה. פעם חשבתי לקנות תוכי. אבל עכשיו שאני רואה למה את מסוגלת, פאק, לחשוב שהייתי צריך לבזבז כל כך הרבה זמן ומשאבים ללמד אותו להפליץ חצי מילה. את מדקלמת אותם בעיניים עצומות. אחלה תוכי את.

מסכים איתך. לא יפה מה שעשתה

לא איכפת לי אם תקראו לזה אאוטינג או איניניג, זה ממש לא יפה. אז הוא עקץ אותך ואמר שאת 'לא יודעת' [למרות שכתבת פוסט משעשע], אז מה? איפה המידתיות?? מידתיות - שם המשחק. אני לא מקבל את התירוץ שזה גלוי לכל בפרופיל שלו, אני בחיים לא הייתי מגיע להודעות הללו ללא הלקט המרגש של רות. זה לא אומר שהוא לא עשה טעות כשהתחיל עם רמיזות ועקיצות מיניות. [למרות שאני מבין את הלך רוחו. הוא נפגע עד עמקי נשמתו והדרך הכי קלה ובטוחה בשבילו הייתה ללעוג לה על עצם היותה בחורה]. נ.ב. דוברו של בבא בובא בתגובה: להד"מ, לא נפגעתי! למה מי היא בכלל שאפגע ממנה? תגיד תודה בובא, חסכתי לך תגובה...

חבל, זה דווקא הרגל נפלא

לחטט בכרטיס האישי של ניקים חדשים, לומדים דברים מרתקים...

BabaTheBuba

New member
חחחחחחחחחחחחחח

הייתי קורא לך אילנה דיין אחרי התחקיר שעשית עליי. אבל באותה מידה יכולתי סתם לקרוא לך שקרנית. לא נורא, עשית לי את היום

BabaTheBuba

New member
כן

פשוט לא חשבתי שלמישהו יהיה כל כך אכפת ממני שהוא אשכרה יגיע לכרטיס שלי.... תודה על האכפתיות נשמה

מותק יש חוקים לתפוז

לא מביאים קישורים להודעות של משתמש מפורום אחר. נקודה. ולעניות דעתי יש מקום למחוק את התגובה שלך. בהחלט לא מתאים!

למעלה