מי יודע

RORGAD

New member
מי יודע

אני רוצה שהחבר שלי ישנא את הבית שלי וילך משם האם מישהו יודע איך לגרום לו לשנוא את הבית? או לגרום לו להתאהב במישהי אחרת? ולעזוב את הבית? ללי

דווקא את הבית את רוצה שהוא ישנא?

אני לא ממליצה לך להשתמש בכישוף כדי לגרום לו להתאהב במישהי אחרת, אבל אם את רוצה- את יכולה לנסות להטיל כישוף שיגרום לאהבה האמיתית שלו למצוא אותו. אולי ככה הוא יעזוב אותך בשקט. האם ניסית להפטר ממנו בדרכים קצת יותר קונבנציונליות? כלומר- האם הבהרת לו באופן חד משמעי שאת לא רוצה לראות אותו יותר?

RORGAD

New member
תשובה לליה

כן הבהרתי לו שרק על גופתי המתה אני אחזור אליו, אך הוא חצה את הבית לשניים והוא גר בחלק אחד ואני בשני כשאנחנו לא רואים אחד את השני אבל כל הוצאות הבית על חשבוני!!!!! איך זה? מצא פראיירית, אז רק אם הוא ישנא את הבית הוא יברח, וזה יכול להעשות ע"י כישוף בלבד

FireDragon

New member
יש דרך מאוד פשוטה...

שלא שורה בשום מקרה למאגיה (ציפיתי שהודעה כזו תימחק)... בואי אליו, יום בהיר אחד ותעשי אחד מתוך שלושה דברים: -הדרך העזינה: תושיבי אותו ותגידי לו שאת לא מעוניינת שהוא יגור איתך יותר, ושאת רוצה שהוא יעזוב... -הדרך הקשוחה: בואי אליו כשהוא במצב רוח טוב ותודיעי לו שיש לו שלושה ימים (סתם זרקתי מספר) למצוא מקום אחר לגור בו ואחרת את מזמינה משטרה שתסלק אותו... -הדרך הפוגעת: (אם הוא לא עובד חכי עד שהוא יצא ליותר משעתיים) חכי עד שהוא ילך לעבודה, בזמן שהוא לא נמצא, תארזי את הדברים שלו, כשהוא חוזר, תתני לו את הדברים שלו ותגידי לו: "נמאס לי מאיך שאתה שורץ לי בבית, אני רוצה שתצא מפה, את שאר הדברים שלך אני אשלח לך כשתמצא דירה..."

חחחח יש לי רעיון!

פשוט תגרמי לו ללכת! תעשי כל מיני דברים שייאשו תעשי כל מיני דברים שטותיים.... תציקי לו.... אני יודע?! חחחח תעשי כל מיני דברים.... תהיה חסרת אחריות ותראה שהוא יעזוב אותך מהר מאוד....חחחחחח *בהצלחה*

RORGAD

New member
תגובה

עשיתי את שלושת הדרכים וכלום לא עזר, אתה לא מבין שהאיש עלוקה? הוא הוםלס שאין לו מה להפסיד, ואין לו לאן ללכת אז מה איכפת לו לנסות? מה שהוא ירויח מבורך, אני זאת הנפגעת, הבית שלי והאיש לא רוצה לעזוב, תנו לי עצות שיותר עובדות

פשוט מאוד!

פשוט יום אחד תתפרצי עליו ותגידי לו שאת לא רוצה אותו יותר ושיש לו יומיים (נגיד) ללכת ואם הוא התנגד פשוט תתחילי עם הליכים משפטיים תתלונני עליו ותאמיני לי שמזה הוא לא ירויח כי יש לך סיבות לגרש אותו מהבית שלך

זה בכלל לא כזה פשוט

אני באמת חושבת שזהו מצב ביש. אולי כדאי לך להטיל כישוף באמצעות בובה (פירוט במאמרים) שיגרום לו לתעב את הבית? אני חושבת שבכישוף שכזה רצוי להיות כמה שיותר יצירתיים, אך אם את זקוקה לעזרה את מוזמנת לפנות אלי בפרטי (או כאן בפורום).

RORGAD

New member
לליה

אני חייבת לגרום לו לתעב אותי ואת הבית, אנא עיזרי לי הוא חייב לברוח מהבית, איך עושים את זה?

זה לא חייב להיות כישוף שחור

אם את מבצעת כישוף על מנת להגן על עצמך, פיזית, פסיכולוגית או רוחנית, זה לא אקט שלילי אלא אקט של הגנה. את לא צריכה לשנות את דעתו, פשוט לגרום לו לקשר את הבית לדבר שהוא הכי מתעב בעולם. אני מניחה שאת יודעת מה הדבר הזה. אני ממליצה לך להטיל כישוף בתמונה שלו. אני ממליצה לך לחבר לחש לבד, אך בעקרון לחבר בין תמונה שלו, תמונה של הדבר השנוא עליו (או ציור במקרה ואין לך תמונה של הדבר הזה) ותמונה של הבית, בצורה שתמונת הדבר השנוא מקשרת בין שתי התמונות האחרות. אני חושבת שאת השאר את יכולה לחבר לבד. אני ממליצה על חוט שחור לחיבור התמונות. זכרי- זהו לא כישוף שחור אם את עושה זאת על מנת להגן על עצמך.
בהצלחה

RORGAD

New member
לשחרחר המתוק

זה באמת לא כזה פשוט עשיתי, עשיתי את כל מה שאתם מציעים לי פה, לכן אני פונה למאגיה שחורה ולכישופים, שום דבר לא עוזר האיש עלוקה, הומלס שמתעלק עלי בטענה שהיה ידוע בציבור שלי מה שזה שקר מוחלט, זוהי סחיטה, האיש היה גר אצלי, אבל לא יצאנו יחד, הוא לא היה נוכח בשלושת הניתוחים שעברתי, איזה בן זוג זה? חגים לא עשינו יחד, זה זוגיות זה? רק כישוף שיגרום לו לשנוא אותי ואת הבית ושיברח משם רק זה יעזור, אז עצות יותר מעשיות בבקשה

adam_a

New member
מה עם משטרה?../images/Emo22.gif

הם בדר"כ מטפלים במצבים מהסוג הזה... אם הבית שלך והוא נמצא שם ללא רשותיך/רצונך אז קוראים לזה
חדירה לשטח פרטי
והמשטרה מטפלת בזה ביעילות(?) אדם

RORGAD

New member
אדם חמודי

מסתבר שאם בן אדם אומר למשטרה, שהוא היה ידוע בציבור שלי, לא מוציאים אותו מהבית למרות שהבית על שמי בלבד, יש חוק הגנת הדייר, וההליך משפטי בלבד, ואנחנו כיום במשפטים, אז הדרך היחידה היא רק מאגיה שחורה

adam_a

New member
נשמע לי מאוד תמוה...

אמממ... הבית שלך שכור או קנוי? האם יש לאותו "עלם חמודות" הוכחות שהוא לקח חלק במשכנתא/שכר דירה? מכיוון שאם לא אז אין כאן שום עילה לחוק הגנת הדייר מכיוון שהוא לא דייר. באותה מידה ז´קו, זה מהמכולת, יכול לבוא לביתנו הקט, לשבת על הספה ולראות טלויזיה... אנחנו מכירים אותו, דיברנו איתו בעבר, אבל כל קשר בינו לבין הבית שלנו הוא מקרי בהחלט... אבל אם את אומרת שאתם במשפטים אז זה באמת מוזר בעייני...
את תמיד יכולה לחכות שהוא ילך לכמה שעות, לזרוק את כל חפציו מהבית ולהחליף מנעולים... אבל שוב, אם אתם במשפטים אז
אדם

korinalir

New member
היא צודקת לצערי ולצערה

אם הוא גר בבית לתקופה בלתי מוגבלת ואפילו לא שילם כלום והבית היה רק על שמה הוא עדיין מוגן ע"י החוק אם הוא מוגדר בתור "ידוע בציבור" (שבעצם רק אומר שהוא מביא עדים שראו אותו גר בבית) זהו החוק במדינת ישראל. אם היא תחליף מנעולים היא רק תסתבך יותר והמקום לפתור את הסוגייה הוא אכן בבית משפט אבל זה עלול לגבות הרבה זמן וכסף
לכן אם ז´קו מהמכולת או הומלס או כל אחד אחר מבקש להתגורר איתך בבית אני ממליצה לא להרשות לו אפילו אם הוא מבטיח שזה לא להרבה זמן ואם מרשים לו להחתים אותו על חוזה מחייב שהמגורים המשותפים הם לתקופה מוגבלת. אחרת הכל הומלס שהתנחל בביתך אכן מוגן ע"י "החוק להגנת הדייר"

FireDragon

New member
מה זאת אומרת ניסית?

תקראי למשטרה ותתבעי אותו... אם הבית רשום על שמך והוא נמצא שם נגד רצונך יש לך זכות לדווח עליו ולסלק אותו...

יש לי עוד כמה רעיונות!

1. את יכולה פשוט לגרום לו לקנאות אני חושב שזה גם יגרום לו להרגיש לא בנוח וזו הדרך: פשוט מאוד תחפשי איזשהו מישהו כלומר תכירי מישהו..... תצאי יותר לבילויים וזה..... ובטוח את תכירי מישהו שתתאהבי בו.....ופשוט תביאי אותו כל פעם הבייתה ואתם כבר תחשבו מה לעשות.....
חחחחח 2. את יכולה להזמין חברה טובה טובה טובה שלך לגור איתך.... ואז תגידי לו שחברה לך באה לגור איתך ושהיא תתחלק איתך במיסים וכל הדברים האילו ושאת צריכה שהוא יעזוב את הבית כדי שיהיה לה איפה לישון\לגור....

למעלה