מי יודע...

song4u

New member
מי יודע... ../images/Emo53.gif

באאוטלוק של הפוקט, אני רוצה לארגן שכל שעה תתחלק ל4, כלומר כל רבע שעה , וכן יהיה לי נוח לסמן פגישות של רבע שעה מבלי שברירת המחדל תהיה לשעה עגולה... איך אפשר לסדר את זה?

mikeoreli

New member
לא נראה לי שאפשרי...

בפוקט אאוטלוק. אבל אולי זה אפשרי ביישומי PIM אחרים כמו AF או PI.

raananta

New member
אכן ביישומים כגון PI ניתן לייצר מצב

בו המרווחים הם של 15 דקות ואז לחיצה על מרווח הזמן הרצוי תייצר פגישות בכפולות של 15 דקות!

song4u

New member
מהם היישומים האלו???

האם הם מסתנכרנים מול האאוטלוק במחשב??? והאם הם חינמים?

mikeoreli

New member
כן ולא

למעשה כל המידע האישי - טלפונים, פגישות וכו' נמצא במאגר מידע בפוקט פיסי שתוכנות שונות יכולות לגשת לשם. זה לא נעול רק לתוכנה אחת. לכן כל התוכנות האלו מסונכרות עם האאוטלוק כמו הפוקט אאוטלוק. הצרה היא שAF - Aganda Fusion והPI- Pocket Informant הם בתשלום. עוד צרה היא שהם לא עובדים כראוי עם העברית של PDAC (או שצריך לרשום שהעברית של PDAC לא עובדת כראוי עם יישומים אלו שכן הבנתי שעם אירון אפשר לעבוד ביישומים אלו כמו באנגלית).

raananta

New member
למיטב ידיעתי גם עם עברית של איירון

יש בעיה ם הממשק העברי של התוכנה. אבל לטעמי המצב לא כ"כ רע. ל-song4u... כדאי לנסות גרסת נסיון של שתי התוכנות ולראות האם הן מתאימות לך. Pocket Informant Agenda Fusion אני מניח שבשתיהן תמצא את מבוקשך אם כי אני ממליץ על PI.

mikeoreli

New member
בPDAC הבעיה היא לא עם הממשק

אלא בהכנסת מידע - חלק מהשדות מיושרים לשמאל כאשר רוצים לכתוב בעברית ואז כשרוצים לתקן זה בעייתי וגם לא נוח.

raananta

New member
יש גם בעיה עם הממשק עצמו

אבל רק במצב של תצוגה פרטנית של איש קשר (ראה צילום) הבעיה הזו, למיטב ידיעתי, קיימת ללא כל קשר לסוג העברית. הבעיה שאתה מדבר עליה היא בעיה שיש ל-PDAC בהרבה יישומים, או יותר נכון יהיה לומר שזו בעיה של PDAC!!! (יותר משנה ועדיין אין לזה תיקון) אשמח אם מישהו שיש לו עברית של אירון יוכל לבדוק אם הבעיה המתוארת בצילום קיימת גם אצלו.

mikeoreli

New member
יותר משנה...

אף פעם לא היה להם פיתרון לכך. לכן למכשיר הבא אני קונה אירון למרות שגם להם יש קצת בעיות.

למעלה