מי יודע מהם ארבעת השמות של עזרא, ומה מייצג כל אחד מהם (משעמם לי... )
L LoLo16 New member 25/10/03 #1 מי יודע../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif מהם ארבעת השמות של עזרא, ומה מייצג כל אחד מהם (משעמם לי... )
מי יודע../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif מהם ארבעת השמות של עזרא, ומה מייצג כל אחד מהם (משעמם לי... )
ס סבתא חרירה New member 25/10/03 #4 אז ככה עזרא חיים צ'ארלי נופר: 1. עזרא- על שם הסבתא של לימור. 2. חיים- על שם התשדיר ההוא עם האצטדיון כדורגל, ששודר מזמן. 3. צ'ארלי'- ע"ש הסרט צ'ארלי וחצי. 4. נופר- ע"ש הפקידה שהיתה עם מירו ביחידה שלו בצבא.
אז ככה עזרא חיים צ'ארלי נופר: 1. עזרא- על שם הסבתא של לימור. 2. חיים- על שם התשדיר ההוא עם האצטדיון כדורגל, ששודר מזמן. 3. צ'ארלי'- ע"ש הסרט צ'ארלי וחצי. 4. נופר- ע"ש הפקידה שהיתה עם מירו ביחידה שלו בצבא.
ס סקייטר גירל New member 25/10/03 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סחטיקה על ההשקעה חרירונת.....
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סחטיקה על ההשקעה חרירונת.....
L LoLo16 New member 25/10/03 #6 ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif מי יודע../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif2 מה חרטו אורטל ומורטל על פי הטבור, ומה לימור רצתה שהם יחרטו
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif מי יודע../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif2 מה חרטו אורטל ומורטל על פי הטבור, ומה לימור רצתה שהם יחרטו
L like daa New member 26/10/03 #9 חצי תשובה אני זוכרת חצי- הן חרטו "היי פייב"... בזמן שאנשים העריצו אותם... אם אזכר במה שלימור רצתה שיחרט אכתוב [וואי, כמה שנים לא כתבתי פה... ]
חצי תשובה אני זוכרת חצי- הן חרטו "היי פייב"... בזמן שאנשים העריצו אותם... אם אזכר במה שלימור רצתה שיחרט אכתוב [וואי, כמה שנים לא כתבתי פה... ]
L LoLo16 New member 26/10/03 #10 ../images/Emo45.gif נכון../images/Emo70.gif (ברוכה השבה מאשה../images/Emo70.gif) מה שלימור רצתה שהן יחרטו זה שאול יהלום
../images/Emo45.gif נכון../images/Emo70.gif (ברוכה השבה מאשה../images/Emo70.gif) מה שלימור רצתה שהן יחרטו זה שאול יהלום