מי יודע מי מכיר

ronenbro

New member
מי יודע מי מכיר

האם מישהו יכול לעזור לי לאתר אתר של מגיה לבנה של בחורה בשם אלה. קיבלתי שם של אתר והוא כנראה שגוי www.geosities.com/just4ela/majic.html בתודה מראש רונן שמעון שבת שלום

nepthys

New member
המממ...

תראה, קודם כל, התבלבלת בכתובת של האתר המארח, כלומר, זה Geocities, דבר שני, ברגע שנותנים לך כתובת של מסמך תלך לתיקיה שלו ע``י זה שתמחק את שם המסמך (כל מה שיש לו נקודה וסיומת בסופו, ושהוא מתחיל מהסימן /... הלכתי לשם ומחקתי את המסמך, ובאתר הראשי שלה (www.geocities.com/just4ela), כתוב שהיא בכלל עוד לא התחילה לבנות.. בד``כ אם היא מחקה הכל אז יש הודעה אחרת, ככה שנראה לי שהיא עוד לא העלתה את המסמכים און ליין, וכדאי שתבדוק שוב עוד כמה זמן..

nepthys

New member
בדיוק קראתי את ההודעה הזו,

והחלטתי לעשות עוד מאמץ (בזמן האחרון אני סקרנית לגבי אתרים בעברית על מאגיה), עשיתי כל מה שאדם שנמצא כל חייו על מחשבים עושה, ומצאתי לך את הכתובת.. http://www.geocities.com/just4ela/magic.html מה שכן, זה אתר טיפה קשה להבנה, בעל גרפיקה מעצבנת לחלוטין, ותפיסות מוטעות (מאגיה שחורה חזקה מלבנה, ואפורה הכי פחות חזקה משתיהן), ולמרות זאת מגיע לה קרדיט כי הוא..נחמד.. יחסית לשאר האתרים בעברית...

שאר ההאתרים בעברית?

חוץ מהדבר הזה ב``פיצוץ`` לא מצאתי כלום בעברית אפילו אם זה לא משהו ..תני לי ת`כתובות... תודה

דיי נחמד... וניראה לי שבאתר שלך

את צריכה להוסיף עוד קצת עיצוב... ובקשר לאתר ההוא נחמד מאוד (לילדים) זאת דעתי...

למעלה