מי יודע מי מבין???

מי יודע מי מבין???

עכשיו חזרתי מבדיקה והבן אדם מנדנד, מי מבין?. מראה לי את שתי הנעליים שלו, למה הוא מתכוון? האם שתי נעליים זה יותר מדי? שואל על המזגן, מתי הולך? אולי הוא מתכוון אלי , מתי אני הולכת. מביא את הפלפון שלו להראות לי שיש לו בעיות, עוד מעט הוא ינסה להתקשר אלי למרות שאני פה. בבוקר הוא היה מאושר שהייתי בבית וכמובן שרצה שאשב לידו. בסך הכל הוא חמוד, אך אני לא מבינה מה הוא רוצה ולפעמים אין כבר כח. עכשיו ממשיך עם הנעליים , מרים אותם לקראתי ןאןמר "רואים שניים", אולי הוא חושש שמישהו ייקח לו אותם??? מחכה שכבר יפסיק להיות חם כל כך ויוכל קצת לטייל גם אחרי הצהריים. מה שלום לילי? מישהו יודע??? נקווה לבשורות טובות, יום נפלא לכולם, טובה

טובל'ה יקירתי ,

כבר הסכמנו מאות פעמים שההבנה גדולה עלינו, עצתי לך, אל תנסי אפילו להבין, ככשאת תביני הוא כבר ידבר על משהו אחר... ולא תצאי מזה... חבל שאין לי מצלמת וידאו, הוא יושב עם העיתון כאילו קורא כאילו מבין, וביחוד עם המוסף של הספורט... נולד לי תינוק אינטליגנט, חבל על האנרגיות שלך ושלי, ההבנה מאיתנו והלאה... שיהיו רק בשורות טובות,
ניצה.

ניצה יותר צודקת מצודקת!

אני לא כותב מספיק על השטויות של אלפי. בכל האלצהיימריות, אנחנו כאן תת-קבוצה של ממלמלים ואומרים שטויות: זו קבוצה נזילה כי נכנסים אליה ויוצאים. טובל'ה, מה שמדהים שאהרן עדיין יודע להתקשר בסלולרי.

אלפי אף פעם לא מצליחה

כשהטלפון מצלצל ואני או צ'רי לא מספיקים לענות, היא מרימה את השלט של הממיר ולפעמים במקרה את הטלפון. וגם כשהשעון מצלצל. היא אומרת "מי זה, מי זה, מי זה". הפעם האחרונה שהתקשרה ביוזמתה היה לפני 4 שנים.

ענתי44

New member
זה מזכיר לי את אמא שלי

בתקופה של בלבול כשהיתה מנסה לחייג בשלט וקוראת לי ושואלת למה אחותי לא עומה לה? אצל מיסטר ביג דבר כזה היה משכיב אותי על הרצפה מרוב צחוק. אז זה כאב לי. טובהלה יקירה, אל תנסי להבין אלצהיימרית שפת חרטומים. ואין חדש לגבי לילי.

hregev1

New member
טובה'לה - אנחנו בעסקי נעלים

גם מיכאל שלי בזמנו היה בעניני נעלים, הוא היה בטוח שהמטפלים גונבים לו את הנעלים והוא היה מכה אותם עם הנעלים ולא עזרו להם כל ההתנצלויות והם חטפו. היום הוא נרגע מאד, הוא כבר התרגל למקום, אינו מכה וגם אין לו כח להכות, הוא ירד מספר קילוגרמים ורזה מאד, כנראה שגם אין לו כח להכות או להתנגד, הוא חלש מאד ומאד עצוב לראות אותו. להתראות חני

חני יקרה , מה שלומך?

האם הבראת כבר? כואב לשמוע על מצבו של מיכאל אך העיקר שהוא מטופל במקום מסודר ולא האחריות כולה עלייך בבית שמרי על עצמך האם לא נפגשתן היום בפ"ת? חיבוקים ובריאות טובה, טובה

../images/Emo6.gifהצחקת אותי לך יש תינוק אנטלגנט

לטובה תינוק משועמם מוכר נעליים לי יש תינוק אלפאבתי וליענקלה יש תינוקת שנותנת נוק אוט ולחני יש תינוק שנותן מכות ולנילי יש תינוק שקט ומי הגננת
גרשון

../images/Emo3.gif גם לי יש תינוק,

אבל לאף אחד אין מוצץ כמו שיש לו... יש לו שתיים.... גם כשהייה בריא היה תמיד יוצא דופן, אז עכשיו על אחת כמה וכמה, רק חבל שלא מדובר במיסטר בין , כמו שענתי כתבה. בשורות טובות ניצה.

בקצב של ההדרדרות עכשיו

יש מצב שמהר מאוד שיחזור לבקבוק, בהתחלת הדרך השתמש בבקבוק , ואני לא צוחקת....תקראו בהודעות שלי בערך בינואר פברואר השנה...

ניצהלה בוקר טוב

איך עבר הלילה? מאחלת לך שהיום יהיה רגוע יותר, תוכלי לנשום ולנוח קצת. אני בעבודה ומרגישה כאילו חולי השפעת בפורום הדביקו אותי, מי יודע? מקווה שאתאושש כי יש הרבה עבודה להספיק חיבוקים ויום נפלא , טובה

היי טובל'ה יקירתי,,

כתבתי בשרשור למטה, את שעבר עלי הלילה, על בדרך למיטה כוחותי אפסו....

למעלה