מי יודע? מי יודע?

מי יודע? מי יודע?../images/Emo6.gif

אני נוסעת לטיול די ארוך באוסטרליה, ניו זילנד ותאילנד. מחפשת המלצות/הכוונות לשמות של חנויות/רשתות שבהן ניתן למצוא מוצרים נ"ג. אז אם מישהו היה ומכיר אני אשמח לתגובות והצעות. (אפשר גם במייל). תודה!

irose1

New member
אוסטרליה

נימשונית את נוסעת ליבשת שהיא גן עדן לחולי צליאק בכל מקום המודעות והאפשרויות הן רבות. במסעדות בתי קפה וכן בסופרים יש מיגוון רב וטעים. ביתי הייתה שם חצי שנה אם תרצי מידע מפורט יותר תשאלי

moria007

New member
אוי איזה כייף לך!!!!! אני גם הייתי,

שלום! דבר ראשון - את הולכת להינות כל כך, ניו זילנד היא המקום הכי מדהים בעולם!!!!!!!!!!!!!!! וכן, גם באוסטרליה יש כמה דברים יפים לראות, אבל ניו זילנד..................... אוי, עכשיו הייתי חוזרת לשם....... ובקשר לאוכל - באתר האינטרנט של למטייל www.lametayel.co.il יש אופציה של "1001 טיפים", לכי לאגף של אוסטרליה ואז לאוכל - יש שם המלצה די ישנה שלי (טוב, חזרתי לפני שנה וחצי כבר...
) על אוכל ללא גלוטן בניו זילנד ואוסטרליה. כמו שכתבתי שם - זאת ממש לא בעיה. המודעות שם כל כך גבוהה, בכל סופרמרקט גדול יש לחם בלי גלוטן ופסטות כמובן. כמו כן יש שם מלא חנויות טבע ששם יש עוד מגוון של מוצרים. בכל בית קפה יודעים ישר על מה מדובר, לא שואלים מה זה, יודעים ממה יש להיזהר (רטבים וכו'). בקיצור - גן עדן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לגבי תאילנד, זה בעייתי כי יש את הרוטב סויה... אני אכלתי בעיקר אורז לבן. והרבה שייק פירות.............. אוי, אני כל כך מקנאה................................. אגב, אם תרצי צרי איתי קשר במסר ואני אשמח לפרט עוד על הטיול בכלל, לא רק על האוכל. אין דבר שאני אוהבת יותר מאשר לדבר על ניו זילנד!
הייתי מסיימת באיחולי "תהני" או "תעשי חיים", אבל ממש אין צורך כי אין סיכוי בעולם שלא תהני!!!!!!!!!!!!!!!!!

מוריה-

את מקסימה! תודה רבה, אני אשמח ליצור איתך קשר למידע נוסף ובכלל- אנחנו בבניית המסלול עכשיו אז כל טיפ והכוונה יתקבלו בברכה, אשלח לך מסר עוד היום. תודה!

למעלה