מי יודע? מטחנת קפה ................

oisdvib

New member
מי יודע? מטחנת קפה ................

אני רוצה לקנות מטחנה קטנה קומפקטית שאוכל לטחון עד דק אגוזים/שקדים או כל מה שצריך. איזו פירמה מומלצת, כוח? מה צריך לדעת או לשים לב לפני שקונים. אורנה

שרי30

New member
לא מדובר במטחנת קפה

כוונתך למטחנת תבלינים . מטחנת סכינים פשוטה ביותר תעשה את העבודה. לשאלתך לא צריך לדעת שום דבר לפני הקניה קני את הזול ביותר, ועדיף בחנות ולא באינטרנט, וזאת בגלל דמי משלוח שמיקרים את המכשיר, שמחירו גם כך זול מאוד, והמשלוח מיקר אותו באחוזים רבים. לאנשים רבים מטחנת סכינים כזאת שלא בשימוש , תשנוררי מהם (תמיד הכי זול) תבדקי במשפחה, חברים (אם יש) או שכנים.

דניאל34

New member
טכנית ניתן לטחון קפה במטחנה הזאת

גם בפטיש ניתן לטחון קפה אבל היא ממש לא מטחנת קפה מטחנת קפה טוחנת את הקפה בצורה אחידה ובלי לשרוף את הפולים שתי תכונות שמטחנת התבלינים חסרה אותם

silvey

New member
גם אני מחפשת מטחנת תבלינים כדי ל...

טחון אך ורק זרעי פשתה (פשתן). מאחר והצריכה היומית היא רק כפית אחת ישנה בעיה שהסכינים לא טוחנים כמות כה מזערית. אני יודעת שאפשר לטחון יותר ולשמור בכלי אטום אבל כמדקדקת בקטנות הכי בריא ומפיק תועלת זה לטחון את הכמות ומיד לצרוך. לכן מצטרפת לשאלה הראשונית, צִביה.

נירהמ1

New member
סילבי - את זרעי הפשתה אפשר

להשרות במים- וכשהם תופחים אפשר לאכול אותם בלי לטחון. אפשר להוסיף אותם לסלט, או ללחם.

זרעי פשתן וכד' אני כותשת בעזרת

עלי ומכתש. יש היום להשיג בשווקים במחירים מאד סבירים. אני שומרת את זרעי הפשתן בכלי אטום במקפיא.

oisdvib

New member
אני לא יודעת אם הכוונה לתבלינים....

ישנו מכשיר בין 100 ל- 150 ש"ח הטוחן פולי קפה ואני יודעת גם על מי שנתקעה בלי אבקת סוכר וטחנה במכשיר הזה. אני מעוניינת יותר בלטחון אגוזים ושקדים ולא לקנות אותם מוכנים אם אפשר.

מימי 1

New member
לי יש מטחנת אגוזים קטנה

של מולינקס . יש לי אותה כבר כמה שנים ואני מרוצה מאד . אני משתמשת בה לפסח ע"מ לטחון שקדים , אגוזים ומצות. זו מטחנה לא זולה- אך נהדרת!!

נירהמ1

New member
אורנה'לה - היה כאן שרשור שלם

על מטחנות קפה ותבלינים לא מזמן. אם תרצי אנסה לחפש את השרשור.

למעלה