מי יודע מה זה אי.סי.טי!

מי יודע מה זה אי.סי.טי!

יש לי כפתור בטיוטה שכתוב עליו את זה ויש מצב נורמל, ופאוור. תודה לכולם ויום נעים. הוא לא נותן לי להעלות את התמונה..

miki69

New member
זה מעלה את

הפרווה הוורודה על הדשבורד את הדיסק על המראה את הנצנצים בווישרים אש בפנסים

חחחח יאלללללללה.. אתם לא רציניים..

אני שוקל להתאהב בטיוטה... אמנם הנוחות זוועה גם בהיילקס וגם בקורולה. אבל הם פשוט זריזות בטירוף.. עליתי היום עם ההיילקס ל לי און, היא פשוט טסה. אבל יציבות זוועה. בקיצור.. תעזרו לי להכיר את האוטו בבקשה.

miki69

New member
תגיד , נראה לי כי אתה לועס גת בטירוף

טויוטה זריזה??? תגיד אתה חי בסרט?? זה פאקינג עגלה, נבלה סרוחה וקורולה , הייתה לאבא שלי , זבל של רכב 1600 נוסע כמו צב כסא נהג רע ביותר

מיקי היקר.. כוונתי היתה

לשנת אלפיים וארבע! לא תשעים ושתיים! ואפילו התשעים וחמש שלנו הייתה זריזה מאוד! לגבי נוחות אמרתי שהיא זוועה. לגבי הגאת... אני שוודי.. לא לועס

miki69

New member
טוב אולי לעומת הגאלופר אבל בכל מקרה

אתה מזריק כי זה חתיכת נבלה סרוחה עגלה מתנייעת, יודע למה להיילקס יש מוניטין של רכב שלא נשבר?? כי המנוע שלו כזה עלוב שאינו מפעיל מספיק כוחות לשבור את המכלולים קפיש??

אז מיקי היקר.. דבר מאוד ברור הוא

כשאני כותב על רכב מסויים כוונתי היא להשוות אותו לאותה הקטגוריה של המדובר. אי לכך ובהתאם לזאת, כשאני כותב על טיוטה היילקס אוטומאט פרי ראנר, כוונתי להשוות אותה למשל למגנום אוטומאט, איסוזו איפון אוטומאט, וכן, גם למאזדה ביכס אלפיים חמש מאות, שלמרות שהיא לא אוטומאט בכל זאת כולם יותר טובים ממנה. אז ידידי היקר, הסבר נא לי למה השוות את הפרי ראנר? לאימפרזה טורבו? ד``א אני גם לא מזריק. אבל מעשן,

adam1985

New member
אתה עצלן או שפשוט לא יודע אנגלית?!?

הכפתור הזה משנה לך את הנקודה שבה עוברים ההילוכים בתיבה האוטומטית, זאת אומרת שתוכל להאיץ יותר מהר ביציאה מרמזור וכו'... המצב האידיאלי זה שהכפתור יהיה על OFF. ECT זה ראשי תבות של Electronically Controlled Transmission (זה כמובן בתנאי שהרכב אוטומט, אם הוא לא אז צריך לבדוק שוב את משמעות הכפתור!) המידע היה בתוצאה השניה שקיבלתי מגוגל...

קודם כל תודה אדם. שנית, הרכב כמובן

אוטומאט, פרי ראנר היא אוטומאט ללא ארבע על ארבע. הבנתי את הכוונה, לא חיפשתי בגוגל כי אני בדרך כלל מחוץ לבית ונכנס מפלאפון. שוב תודה. שבוע מצוין לכולם, רועי

למעלה