מי יודע מהו כלי זה ?

בינגו ../images/Emo88.gif

זכית במסז' שבדי אלכסית. אכן צדקת. המדובר בכלי נגינה ששמו סִיטרוֹ. ואני מודיע חד משמעית - אצלי אין פרוטקציות לא לחברים ולא לחברות, לא מהעבר ולא מההוה. אני מעניק את הפרסים רק למי שידע את התשובה. כל הכבוד אלכסית, המשיכי כך. כה לחי

alexit

New member
תודה. מה הבעיה.מישהו פה לא ידע?

קלי קלות.
ואיפה השבדי? הבלונדיני שלי 1.88 מ' הוא הונגרי.הוא לא שבדי במקרה שטעית.

הוא בדרך אלייך

הוא מטר חמישים ושתיים, שחום עור, שמו מוּבּוּטוּ והוא מאוסלו. אשקרא נולד שם. תהנו. בקשי בשמי סליחה מאלכס

טייני1

New member
אני מצטערת, אבל את התשובות האלו

אני מספקת (!) רק לאנשים מהקליקה.

טייני1

New member
חיכיתי רק לך בשביל שתחליפי אותי ../images/Emo13.gif

המסדר לרשותך, המפקדת

r66

New member
לא מאמי, אני זזה הביתה...

בואי נלך. פיטפיט יסתדר נפלא בלעדינו. אין לו בעיה ל"הכנס" בעצמו... אה, פיט

זוֹז תזוּזי טייני

ולשָחֶת את כבר לא צריכה, את כבר מושחתת מספיק איך שזה נראה לי
מה שכן , לעניות דעתי את יכולה לעשות מזה לא מעט כסף. כיתבי ספר ששמו ייקרא - "פולניה ובכל זאת השתדרגתי". את תראי, אלפי נשים (ובטוח שגם כמה בעלים מיואשים ומזי רעב כזה או אחר) יקנו אותו. רוצה נלך על זה בג'וין-וֶנצֶ'ר ?

טייני1

New member
פיטר פיטר, יהללוני זרים ולא פּיךֳ

יחללוני (בפולנית) נשמע אפילו יותר טוב. אלא מאי, הריני להזהירך בחביבות נדירה במחוזותיי, שאתה שם את כספך על קרן הצבי, שכן, יעיד מי שיעיד, (ואכן לצערי העיד, ובשבועה
) שאני הרבה מדי נו-בחת ומעט מדי נו-שחת... ועל כן, ספר התיאוריה שנכתוב לא ממש יעזור לאלה החפצים בפרקטיקה אלא אם כן נצרף קלטת הדגמה, סדנה מעשית המלווה בהדגמות וטעימות (וסכינים, לעזי הלבב וחסרי המורא שבינינו) שתגולם על ידי מי שמבטיחה אולי פחות אבל לפחות מקיימת... האם נפתח כאן את המבחנים לאקדמיה לרוק? אני אהיה ריקי גל טובת הלב וחביבת הסבר, ואתה תהיה ז'וז'ו חלסטרה. השרשרים עלי. מתנדבות תתקבלנה בברכה.

איסטרא בלגינָא קיש קיש קריָא../images/Emo118.gif

קודם כל מנסיני, זו טאקטיקה מתוחכמת ביתר אך מה לעשות, לעין המקצועית היא איננה יעילה - גם אלו שנובחים ... נושכים. מי יותר ומי פחות. עד כאן לעניני אופטיקה. עכשיו יקירה לעצם העניין - איפה ראית אותי אומר / כותב / נובח / נושך, שהספר אמור להיות יעיל ו/או אפקטיבי ? אני אמרתי שאלפים ירכשו אותו. הבזה את לכסף טייני נשמה או שמא בחצרך צומח לו עץ דראכמות גמדי למרבה קינאתי הירוקה ? אבל, מי אני כי אסרב לכפפה שנזרקה לי כאן ברוה נדיבות ונשיות על ידך והנני מתחייב כעת חיה כי אקריב עצמי גופא כדוגמן בקלטת. אני רק מסתייג מגילומו של ג'וג'ו חלאסטרה מהטעם הפשוט שהוא בעצם העתיק ממני את הדמות ואצלנו בארץ לעולם לא, עומדת כנגדו תביעת לשון הרע ובמקביל תביעת זכויות יוצרים, אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי. ואפרופו סיפורים אחרים ... למה יש לך עיניים גאלה גדולות, למה יש לך לשון כזו חדה ולמה זה אינך פונה לעיסוק בקוי-רייטינג ? רוצה הפניה והמלצות ? שבת שלום כפרה

טייני1

New member
הפאסיון האחרון (?) של פיטר...

גרוני העמוק חנוק מדמעות לנוכח ההקרבה שהפגנת. ואומרים שאין יותר אנשים טובים באמצע הדרך... בי נשבעתי כי את הבציר הבא של עץ הדראכמות הקדש אקדיש לקרן מיוחדת שתתמוך במאבקך הצודק! מכיוון שאני כבר בטוחה שהקלטת תהיה שוברת קופות (את הקופים נשאיר לכדורגל), שהרי אומרים כי מאז ג'ון הולמס לא קם כפיטר, הרשה לי פיטר פן יקירי כבר להציע את הסיקוול... אולי הפעם נפנה לקהל הביזארי? אתה וננה, במצנפת בלבד וחיוך?
ותחשבו על זה. P.S. נקרעתי מהכותרת... חשבתי שרק אני דוברת ארמית עדיין
ושבת שלום גם לך, עיניים

למעלה