מי יודע מדוע ולמה........ מנחם נעלם? מישהו ראה? מישהו שמע? התאדה הבחור......
ל ליהי האחת New member 23/9/02 #1 מי יודע מדוע ולמה........ מנחם נעלם? מישהו ראה? מישהו שמע? התאדה הבחור......
כ כוכבית 42 New member 23/9/02 #2 אני מקווה שהוא...... לא התעלף מרוב "החום" שהיה כאן אתמול... חחחחח אני בכל אופן חפה מפשע... לא נגעתי... לא ראיתי.... לא שמעתי... <הלכתי להתקלח ואתקשר אליך בדרך לתערוכה>
אני מקווה שהוא...... לא התעלף מרוב "החום" שהיה כאן אתמול... חחחחח אני בכל אופן חפה מפשע... לא נגעתי... לא ראיתי.... לא שמעתי... <הלכתי להתקלח ואתקשר אליך בדרך לתערוכה>
מ מדליקה אמיתית1 New member 23/9/02 #3 מנחם שלך נמצא...... בפסק זמן......... כרגע הוא בקולנוע, צופה בסרט טוב: כשהמסך נפתח שם בסרט עמדה לו תמונה כן...... תמונה שלך לפתע בין התמונות נכנסת לו ישר ל"לב" הוא הבין ש"התאהב" לכן........ יצא לפסק זמן. חחחחחחחח מדליקה "אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"
מנחם שלך נמצא...... בפסק זמן......... כרגע הוא בקולנוע, צופה בסרט טוב: כשהמסך נפתח שם בסרט עמדה לו תמונה כן...... תמונה שלך לפתע בין התמונות נכנסת לו ישר ל"לב" הוא הבין ש"התאהב" לכן........ יצא לפסק זמן. חחחחחחחח מדליקה "אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"