מי יודע איפה Doron76 ???
D doron1976 New member 1/12/02 #3 אהלן יהודה !!! שלום הנני כאן !!! מה המצב ??? איפה אתה אחי ??? שנים לא שמענו ממך..... להתראות
J juda50 New member 2/12/02 #4 אחי??? אני הרי יכול להיות אביך. מזמן לא קיבלתי ממך עצות טובות, מאז התקנת הDVB2000- על הנוקיה שלי. אתמול נעלמו לי רוב התחתנות המקודדות בויאקסס 1 ( השויצריות הצרפתיות והBBC PRIME ). מה קרה הם שינו שיטה?? שיהיה לך חג חנוכה שמח.
אחי??? אני הרי יכול להיות אביך. מזמן לא קיבלתי ממך עצות טובות, מאז התקנת הDVB2000- על הנוקיה שלי. אתמול נעלמו לי רוב התחתנות המקודדות בויאקסס 1 ( השויצריות הצרפתיות והBBC PRIME ). מה קרה הם שינו שיטה?? שיהיה לך חג חנוכה שמח.
D doron1976 New member 5/12/02 #6 יהודה ידידי ../images/Emo8.gif שלום הם רק שינו קודים,תוריד קובץ מעודכן וזה יפתח לך. הנה תוריד מ- >>>>>>>>>>> כאן <<<<<<<<<<< בהצלחה. רמי א. אחי אני שמח שאתה מסכים עם השם החדש ישן להתראות
יהודה ידידי ../images/Emo8.gif שלום הם רק שינו קודים,תוריד קובץ מעודכן וזה יפתח לך. הנה תוריד מ- >>>>>>>>>>> כאן <<<<<<<<<<< בהצלחה. רמי א. אחי אני שמח שאתה מסכים עם השם החדש ישן להתראות