מי יהיה המנהל החדש?

RamiSun

New member
אגדות רוק הוא פורום מעולה

אבל יש בעיה קצת להוציא שם את התבן מהבוץ, לא? כי הוא עוסק במגוון הרבה יותר רחב של סגנונות.

pasteran

New member
../images/Emo179.gifמי הבוץ?

כל הכבוד שסופסוף סיפקת הסבר מדוע רוב הדיונים כאן מזכירים העלאת גרא. רק שמקבלים מעט מאוד חלב והרבה מאוד גזים. ברם אולם, אליה ובוץ בה - אם נמשיך בהגיון הזה - ואם יורשה לי להשתמש בפתגם הנכון - גם כאן נתקשה לברור את המוץ מן התבן שהרי ידוע שפרוגרסיב מטאל עולה על תתי הז'אנרים האחרים. לא רק זאת אלא שהתפלשות בבוץ היא עסק מהנה יותר משליפת מוץ. שלא לדבר על שליפת קוץ - ולא חסרים כאן חרולים. בסופו של דבר אתם מתעלמים מהעובדה הברורה - והיא שהקהילה הזו מתה כמו אחרון הפרעונים ולא ברור לי למה אנשים מתעקשים להקבר אתה במקום לזרוק אותה לפירמידה: בחודשים האחרונים כמעט שלא היו "עולים חדשים", אין יוזמות, אין מאמרים. בקיצור לא קורה פה כלום. באגדות רוק יש אנשים שמבינים, יש סקירות, יש המלצות. גם בנענע יכולים לקבל עלייה. מה מיוחד פה? ניאו-פרוג
גם אם לא תקשיבו לי הפורום הזה ימשיך לדעוך. אבנדון אול הופ דוס הו אנטר היר.

melancholy man

New member
סליחה שאני מפריע...

מה שמיחד את הפורום הזה הוא הקהילה ואופן הדיונים שהקהילה הזו מיצרת הוא יחודי, אין לו כ"כ מקום באגדות רוק (ולו בשל הגדרת הנושא) והוא שונה מזה שבנענע (לפחות חלקית) הפורום הזה חשוב ועושה דברים חשובים ולכן מן הראוי שימשיך להתקים.

תשמע, זה מתחיל להיות מטופש

הפורום לא מת ולא נעליים. אין "מאמרים" וכל מיני שטויות אחרות כי לא טרחתי לעדכן את זה, כי לדעתי זה פשוט שטויות. הדבר הכי חשוב הוא שיש דיונים, ויש בשפע. אין עולים חדשים? גם קשקוש, בחודשים האחרונים דווקא הצטרפו לפה כל מיני ניקים שלא נראו בעבר. מה אתה עושה פרסומת לפורום אגדות רוק? לא רוצה ללכת לשם. שוב, אם כל כך טוב לך בפורום אגדות רוק ולדעתך כאן מת, אז פשוט תלך מפה ותישאר שם. זה לא כזה מסובך. אם אנחנו רוצים להיקבר כאן אז זוהי זכותנו.

RamiSun

New member
ניאו-פרוג.

הפרוג החדש, זוכה לאהדה אצל חלק ממעריצי הפרוג, ואם הוא חלק ממה שמיחד פה את הפורום זה כבר טוב.

אני יודע שאומרים שלא כדי להיות בין

הפטיש לסדן אבל אני לא ממש טיפוס של פתגמים... אני לא מבין מה הבעיה - למי שמעמם פה שילך לאגדות רוק ולנענע (שאגב לי באופן אישי לא מפריע להיות בשלושתם בו זמנית), ומי שנהנה כאן שישאר.. וויכוח לגבי החיות של הפורום הוא מיותר כיוון שלרוב יש כאן כמות דיונים דומה מאוד לזאת שבפורום נענע, וגם לאחרונה היה גל עצום של משתמשים חדשים (שאגב רובם אומרים שהם מתביישים לכתוב יחד עם "המנוסים", דבר אשר יקרה בצורה חריפה יותר באגדות רוק שם יש ממש גרעין קשה של הארד-קורים). וויכוח לגבי אגדות רוק הוא לא רלוונטי כיוון שהוא עוסק ברוק לגווניו ובפאן הרוקי שלהם ולכן הוא לא יתאים לאנשים המגיעים מכיוונים אחריםם כמו מוסיקה קלאסית ג'אז אוונגארד (אני יודע שזה לא ממש סגנון, אבל באגדות רוק לא ממש מדברים על מוסיקה אוונגרדית) וכו'. אני לרוב לא קורא את המאמרים כיוון שבדיון מגיעים לטעמי לתובנות טובות בהרבה כיוון שנחשפים שני הצדדים, ולכן לא ממש נפגעתי מחוסר העדכון שלהם. ולכן לטעמי איש כאמונתו יחיה, אני בעבר חשבתי שאין טעם לשני פורומים אבל כיום אני חושב שטעיתי כיוון שלשני הפורומים אופי שונה לחלוטין ולשניהם יש מספיק כותבים וקוראים בכדי להתקיים. לסיכום, אני לא יודע אם אי פעם נקברת בחיים, אבל זה עסק מהנה ביותר. שווה לנסות. (הכותב מסיר מעצמו כל אחריות לנזק שיגרם כתוצאה מהודעה זו)

אל תהיה מגוחך

אני בהחלט לא הולך לעבור לנענע, עם כל הכבוד לניהולה המכובד של רעיה, הממשק שם פשוט הורג אותי ובימינו הפורום אפילו לא עובד במחשב שלי. בחודשים האחרונים השתרשרו פה דיונים ארוכים ומפלצתיים, שאני לפחות, מצאתי מעניינים מספיק על מנת להשתתף בהם במלוא המובן של המילה, וזה מספיק בשביל להגיד שהפורום בכלל לא איבד את טעם קיומו. פורום אגדות רוק הוא נחמד, אבל... נו באמת, אלה עולמות אחרים. לסיכום, אם לא מוצא חן בעיניך הפורום, אף אחד לא מכריח אותך להישאר, באמת. וזה לא סיינפלד שאמר את זה במקור, דרך אגב.

Alife

New member
הזמן עובר כשנהנים, השעמום בן אלמוות

זה אומר משהו על טעם קיומו של הפורום, הוא הרי לנצח. (אגב, מצער ומדאיג שהעונשים לא חמורים לאנסים סדרתיים. למות למען קידוש ההודעה.)

meandmeandme

New member
!

אני מסכים איתך בקשר לממשק בנענע! למעשה הממשק המעצבן הוא הסיבה היחידה שאני לא מרבה להכנס לפורום בנענע. אם כבר צריך לעשות משהו זה לסגור את הפורום בנענע, להעביר את רעיה לנהל פה, וככה יהיה פורום אחד פעיל וזורם מתמיד. אבל איכשהו לא נראה לי שזה יקרה.

לא זה לא

במקור העדפתי את דיבורים בכלל. כשנענע נפתח התבאסתי, ואחרי שלושה ימים התאהבתי. כשפתחתי את הפורום כאן בתפוז התלהבתי (ולא לפני זה), ורק לפני כחצי שנה חזרתי לאהוב את נענע. במיוחד מאז שהם עיצבו מחדש (שינויים מזעריים לכאורה, אבל לי הם עשו את זה). מאז התוספות והריענון שהם עשו, הפורום כאן נראה לי אפור במיוחד - בשני המובנים. אכן רעיה לא תעבור לנהל כאן, כי אין כאן רבע מהאפשרויות שיש בנענע, וזה יהיה בזבוז של הכשרון וההשקעה שלה.

למעלה