מי יגן עליי??

גל ים..

New member
מי יגן עליי??

שואלת את עצמי שאלות רבות ומשונות כבר מספר ימים.. אכן השאלות קשות כואבות ונוקבות מאוד שאיתם הולכת לישון ואיתם מתעוררת בבוקר..כשאני מגיעה אל המקום שחשבתי וראיתי בו מקום נחמד לכתוב וגם להכיר אנשים חדשים.. כן מדברת על המדייה או יותר נכון על הקופסה שכולנו צמודים אליה כמעט 24 ושעות ביממה...כמעט כולנו הגענו אליה בגלל רצונות כמוסים שונים ומשונים..חלקנו להכיר אנשים חדשים מכל קצווי העולם..חלקנו לחפש פרסום לכתיבה שלנו ..וחלקנו להוציא תסכולים כי איך אפשר להוציא תסכולים על האשה המאהבת או על הבוס או אפילו סתם על השכן כל יום??? הרי אם נעשה זאת הרבה מאוד פעמים מן הסתם נגיע למקום אחד ..והוא בית הסוהר! אז הגענו לכאן כל אחד והחבילה שלו..ובחרנו לעצמנו שם שאיתו אנו מזדהים הכי הרבה...ולאט לאט בין מילה לשורה...בין סיפור לשיר רקמנו חברויות חדשות ...פתאום אתה מוצא את עצמך שאתה מדבר עם עורך דין או קצין בצה´ל או אפילו סוהר במשטרה ולומד בעצם שכולנו אנשים קטנים..לא חשוב מי אותו גנרל אבל כשהוא כאן איתך בשם בדוי..פתאום אתה מבין שהוא עצוב ולפעמים מספר בדיחה ולא כזה קשוח כמו שעליו להיות כשהוא מחוץ לכאן.. וכן איך אפשר לשכוח את המפגשים הנוטפים ריר..כולם מגיעים בתלבושות הכי נוצצות ...את יושבת במספרה אולי חמש שע´ ומבקשת את התספורת הכי יפה בדיוק כמו של אותה גב´ בג´ורנל וכשאת מסיימת את מביטה בפרצוף עקום על הספר ועוד מעירה לו ..אבל יסלח לי כבודו ביקשתי שזה יהיה בדיוק ולא בערך!!!! אז למה יצא לי אף פחות סולד ממנה..וגם הגבות תראה נו באמת זה לא אותו הדבר??? אתה לא מביןןןןן שיש לי פגישה היסטרית והיסטורית הערב?? מביט בך הספר ואומר בקול שעוד רגע את מרגישה שהוא עומד לבכות..תראי אני באמת לא אשם בחיי..אני נשבע לך יש לי דוקטורט שעשיתי בפאריז ותראי את התעודות על הקיר..בחיי אני נשבע אני לא אשם שאמא שלך ילדה אותך עם אף כזה...את רק באת לתספורת לא לשיפוץ הגוף בחמישים שקל.. כן המפגשים המביכים המצחיקים ולפעמים הכל כך כואבים...פתאום הוא עומד מולך עם זקן וכרס בדיוק כמו השכן שלך...או אולי בכלל הוא ניראה יותר יפה מבעלך ואת אומרת לעצמך מחר בבוקר אני מתלבשת עליו בשם הכי סקסי בעולם..זהו המטרה זה הוא!! וככה אחרי הכל המסך יורד כל אחד חוזר הביתה חלק חובשים מסכה ומגיעים לכאן בשם אחר ומתחילים לרדת אחד על השני ויודעים בדיוק מה צבע השיער של כל אחד ..ומספר הרכב וגם בדיוק את השעות שבהם אתה הולך לסופר ואם יש לך גם איזה רומן זוהר עם מישהי או מישהו אז רק לאלו הם מחכים כל אלו שהגיעו מלוקקים ומלובשים נוצצים ומנצנצים כדי שיבואו למחרת בשעה הנכונה להציק לך ...להפחיד אותך ולאיים עלייך.. לגרום לך פתאום להרגיש כל כך ערום למרות שאתה בכלל לבוש עם מעיל..פתאום כל טלפון מקפיץ אותך..כל דפיקה בדלת לא קרוייה אתה מרגיש לחוץ.. רבים מאיתנו מנהלים פה מערכות יחסים מורכבות ...חברויות שקטות וחברויות גלויות ..רומנים נוצצים ורומנים סמויים ופתאום הפחד אופף אותך מתיי אתה תהיה הבא בתור שאותך יצליחו להפחיד.. ופה אני שואלת אתכם הנהלת האתר..או אולי הנהלת הפורומים היקרה..מי יגן עליי?? מי יגן עליי מפני מצב בו אהיה חשופה אחרי מפגש שבו רק רציתי להפגש עם כולם ולראות את כולם ...ולדעת מי אותם האנשים שאיתם אני מתכתבת דרככם?? מי יגן עליי מפני איזה אדם שירצה להתנקל לי באופן שיטטתי רק כדי שהוא יוכל להוציא את התסכולים שלו עליי ולא על שכניי?? זה ימים רבים בפורום חטאים דנים על הסוגייה הזאת היה או לא היה...האם מנהל הפורום אכן חשף במפגיע גולשות שהיו אצלו בפורום וידע עליהן את כל פרטיהן והן מצאו את עצמן עירומות וחשופות כלפיי כל גולש גם המטורף ביותר שמגיע אליכם לאתר...והרי כל אחד גולש פה באתר אין מניעה להכנס לכאן בכל ניק אפשרי.. אז איך אתם מצליחים לישון בלילה כשאתם יודעים אם אותו האדם אשם ולא מקיעים אותו מהחברה...?? ואם הוא לא אשם למה אתם גורמים לו שיקיזו את דמו בפרהסייה וגורמים לו עוול בכוונה תחילה?? האם לא כתוב בתורה אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך?? או ואהבת לרעך כמוך?? משתתפת אתכם חברי הפורום בסוגייה הקשה הזאת שמן הסתם ידועה לרבים כאן באתר כיוון שידוע שגם דברים טובים מתגלגלים מהר..וגם דברים רעים.. רוצה ומחכה לתשובות כדי לדעת מי בעצם יגן עליי מחר בבוקר אם לי זה יקרה?? כולנו בסופו של דבר פוחדים מהקטע הזה וחשוב לנו לדעת מי יהיה שם עבורנו כמגן וישמור על זכויותנו בשעה הקשה שבה אנו נעמוד כמו מנהל פורום חטאים.. גל

למעלה