מי טמבל מי? מי?

אליזד

New member
מי טמבל מי? מי?

מי טמבל מי? מי אדיוט מי? מי יקבל פרס ישראל על מפעל חיים בתחום הטמטטום התעשייתי? מי? מי צריך לאשפז את עצמו בצינוק של כפיה במחלקה סגורה למקרים קשים במיוחד כדי שלא יזיק לעולם בטמטומו כי רב? מי יצור קטן ואנוכי שלא יכול לדחות סיפוקים ובגלל זה נדון להשאר בכניסה לגהנום עם הזין ביד עם סרט של אנג'לינה ג'ולי בסשן סאדו לוהט, ובלי אפשרות לגמור שבעים ושבע שנים? אני כמובן. רק אני. המתמודד בימים אלו על תואר "הפסיכי הכי גדול שהגיע אי פעם לשכונת גני הדר בגלל שנגמר לו הכסף והוא עוד לא החליט מה יעשה כשיהיה גדול" ובקיצור אני אסביר: כבר בסופשבוע שעבר תכננתי לי בריחה מלחץ הלימודים, הבטחתי לעצמי שאני מעמיס אוהל, שקשש"ים למינהם, ג'וינט אחד קטן,אופניים, ערכת קפה, ונוסע לכינרת. נוטה את אוהלי ברצועת חוף מבודדת ומסתכל על השמים כל הלילה, בבוקר , אחרי שחיית השכמה בעירום לוקח את עצמי לסיבוב ארוך סביב הכינרת במסלול לאמיצים בלבד, תוך שאני מגלה נקודות חדשות במפה שעוד לא הגיעו אליהן אפילו מלשכת סימון שבילים של הקרן הקיימת. וזה יפה. מאד יפה. אםילו מגניב. אפילו סבבה לגמרי, ובהחלט מגיע לי כל הכבוד על היוזמה, ועל זה שהסכמתי ברוב טובי להתרחק מסניף "ארקפה" הקרוב (ואני לא מדבר על הבורסה אני מדבר על הסניף החדש בצומת גולני....) יותר משלושה קילומטר, וזה בהחלט ראוי לכל שבח והערצה שהחלטתי באופן נחוש להמנע שבת שלמה מלמשוך בעורלתי בפנטזיות על נשים שלעולם לא אשיג (אני יודע מה אתם רוצים לומר, ולא. אני לא מוכן לעשות את זה לבד באוהל. יש גבול לפתאטיות, אוהל בכינרת זה משהו אחר. . אולי אני גם אשכור לעצמי צימר רומנטי עם ג'אקוזי בגליל? ושוקולדים קטנים אניח לי ליד המיטה? מה השלב הבא? לקנות לעצמי מתנות קטנות, לנסוע לבד לירח דבש ולא לצאת מהמיטה? לצעוק את השם של עצמי כשאני גומר? ...) בקיצור, מלבד לקבל את עיטור העוז ממפקד האוגדה, נתתי לעצמי כל צל"ש אפשרי. עכשיו ככה:, יום שישי כן? בלילה לא ישנתי. בבוקר ניגנתי שלוש שעות בקניון "ארנה" בהרצליה. אחר כך נסעתי להתנחלות להביא למונעליזה אוכל, שעה שש וחצי, אני ועוד אח-יוצא מתחילים בהתארגנות. מעמיסים מהמחסן אוהל, כמות שקשי"ם שעוד לא נראתה מאז מבצע שלום הגליל, אבל לא! אני צריך מזרון. לא יכול לישון באוהל בלי מזרון וכרית! אין בעיה, יש בעליית הגג, אבא מחוץ לבית. הוא יביא את הסולם, אמא חוטפת חום מלמטה וצועקת מי זה שעולה עכשיו למעלה ולמה? שנינו צורחים בהיסטריה "אף אחד", וממשיכים לגרור את הסולם הישן שחורק כמו הפרקים של סבתא שלי לפני היורה. הוא עולה, אני מעסיק את אחותי הפוסטמה שלא תשאל במתק שפתיים "מי בא לשבת, ולמה מזרון" הוא זורק, יורד, אני מאבטח ציר - הופ! יש מזרון בחדר שלי, עכשיו רק נשאר לחכות שאמא תגמור לשטוף, להגניב אותו לאוטו איכשהוא, להעמיס בגדים, ולהוציא את האוטו מהשכונה. ומי המפגר, האהבל, חסר חוט השדה ובעל הביצים הסיניות במקום אשכים שאמר לעצמו "יאללה אני מנמנם שלוש דקות, ומיד יוצא להתארגן? ומי הפוסטמה בן בנו של פוסטם הפוסטמי שהתעורר בשעה שמונה , קפץ בבהלה לחלון וראה שכבר כולם פוסעים להם בשלווה בבגדי שבת? מי? ומי חטף ג'נאנאה שלא תאמן, ותוך כדי קללות ונאצות שכח את כל כללי ההגיון ויצא עם פיג'מה (!) להוציא לפחות את האופניים מחוץ לשכונה, מי החרא הקטן שנסע בפיג'מה עם קורי שנה ושערות עומדות כמו קיפוד ים במחזור בתוך שכונה חרדית, כשכולם צורחים "לכו נרננה?" ומי ראש וראשון ללוזרים בעם ישראל שנשאר עם הזיין ביד ואוטו לבן ומעצבן שחונה במרכז שכונה דתית כסמל להתרסה ולדו-קיום? מי? מי? אני כמובן. ומי לא רק שנשאר בסירחון של גוש דן, ולא זו בלבד שהגיע למצב מעורר רחמים כזה שהלילה כל מה שנשאר לו לפנטז זה על האוהל בכינרת, גם יצטרך לנסוע למועדון סלסה ברחוב סלמה 50 בלת-אביב מפתח תקווה באופניים? חברים, שבת שלום לכם, ואני מאחל לכולכם שתמיד תהיו במצב כלכלי יציב, והפרוטה מצויה בכיסכם, ועתידכם מובטח, ותוכלו להרשות לעצמכם דירה קטנה ומגניבה בקיבינימט, ואם לפעמים אתם מרגישים מטומטימם, אבל נורא נורא מטוטמים? תזכרו בי. ותדעו שהמצב יכול להיות הרבה יותר גרוע...

soelistit

New member
יא קרוע

כאילו - מילות נחמה: טוב לו לאדם שירקוד סלסה מאשר שיזייף לינה תחת כיפת השמיים בחברת ברחשים חסרי לב ובעלי כנף שעטים על טרפם מייד עם תקיעת היתד הראשונה......
ובמילים אחרות - עזוב ת'ך באמ'ש'ך - מזרון או לא - אין כמו לרקוד בבטחה בלב תל אביב ההומה והלחה והמוכרת עד להחליא - מלקחת סיכון בהרפתקאה בחיק הטבע שגרף הסיכונים שלה נוטה לרוב לכיוון - חבל על הכסף של הדלק מאשר חבל על הזמן.........

אליזד

New member
איזהו חכם? הרואה את ה"נולד לרקוד"

כן, זה בערך מה שאמורה להגיד מישהי שראתה יותר מדי "נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים" או "הנרקוד", או כל הזבל הפופולארי שמלעיטים בו את בטטת הכורסה הממוצעת. מיצגים שבהם גברים שריריים (ולרוב גייז) בחולצה שחוה צמודה ומכנסי-בד גבוהי מותן מניפים באויר ביד בוטחת בחורה דקיקה עם שיער אסוף לצלילי מוסיקה של "ריקוד מושחת", פירואטים, שפגאטים, פירוטניכקה וזיקוקי דינור. אז זהו שסלסה אצלי זה סתם חלק מהחיים, אני רוקד במועדונים של עובדים זרים, מקום בו הקולומביאניות, הצי'ליאניות, הפרואניות, האקוודוריאניות, והדומיניקניות בוהות בי בעיני עגל ושונאות אותי כי אני מחייך כל הזמן. הריקוד שלי הוא די בסיסי, "צעד ימינה צעד שמאלה" כמו שהלטינים רוקדים, ורוב המוסיקה מתנגנת לי בפנים ולא בחוץ. אני הולל למועדון סלסה בדיוק כמו שאת הולכת לפאב השכונתי שלך - כדי לשתות, ולהיות בדיכאון. תשכחי את כל הבולשיט של "נולד לרקוד", מחליף כאפות עם הגברים ,בוהה בישבני הנישים וחוזר הביתה לישון. לא משהו שהייתי מחליף בשינה באוהל. שאגב, יש לו סגירה הרמטית של רשת ושום ברחש לא נכנס לו פנימה. ותסלחו לי חברים שאני "מפציץ את הפורום" השבת, אני פשוט מתעל את העצבים. תראו את זה כתמיכה ביוצאים בשאלה, רק שלא צריך לערב את בני-ילד-רע, לא צריך להקים עמותה, ולא צריך ראיון עם פסיכולוג...

justchip

New member
צרת רבים חצי נחמה

אני אפילו ללכת לרקוד סלסה לא יכולה. השבת לאחי הקטן יש בר- מצווה מה שמכריח אותי (ובן זוגי שלא שמר שבת מעולם) לעשות שבת אצל ההורים שמירת שבת כהלכתה על כל המשתמע מכך כולל ההליכה לבית כנסת (ומה לעזזאל אמורים ללבוש בסיטואציות שכאלו?) ורביצה שבת שלמה בחדר שאחי שהועבר לצורך השבת הזאת לרשותי, ניתוק מוחלט מהעולם שלי למשך 24 שעות, מקווה שאשרוד.

soelistit

New member
אז יש לי הפתעה בשבילך

לא מכלה את זמני בפאבים שכונתיים - כי אני - בניגוד לך - מטורפת ריקודים....... ולגבי שיא ההנאה - משו ברמות של שווה ערך אורגזמה - זה מוסיקה וריקודים סוערים לתוך הלילה....... (מוכנה להתפשר גם עד עלות השחר......)

אני פיספסתי חתונה של חברה

בגלל ה"שלוש דקות להניח ת'ראש עד שהמקלחת תתפנה" לעומתך, אני הולכת לעשות טיול אופניים של שש שעות.דרך הקיבוצים לחוף הים (עם אופציה לביקור במואסי) לנסות להוציא אותך ידי חובה?

uri80

New member
קורה, קורה ידידי. אני פעם פספסתי כך

ארוסין של חבר טוב, והייתי צריך להימלט על חיי בגבורה על-אנושית. קורה, אתה יודע. מקסימום עוד שבוע יש עוד סופ"ש אחד והכינרת לא בורחת לשום מקום. (חוץ מבשבועות. אל אבל אל תתקרב לאזור הזה לעולם בסביבות שבועות) בצפון הכינרת לפני שכל הנחלים מתחברים אליה יש כמה וכמה מקומות שקטים, מהסוג שאתה מחפש. מומלץ בחום. לפחות יצא לך לעשות קצת כושר כשתיסע לת"א על אופניים...

מחממנוע

New member
הוא כבר נסע, ומכאן והלאה -

ובתור מכור לאופניים אני ממליץ בחום ובהזדמנות זו אולי נרים את הדגל! בואו נקים עמותת "הלש"ים המדוושים" ! כלומר, להוסיף על "ליגת האופניים של חברי הפורום", כל מי שהיה 'לשעבר' והיום הוא 'לשעברניק', יכול לסוע אתנו, אל החופש! אל האור! בשבילים ירוקים וגנות פרדסים! אז למה אתם עדיין רובצים מול המסך?! בואו!

ליגת האופניים התפרקה מזמן

מה שנשאר ממנה זה שני אנשים עייפים שפעם בחודש נזכרים שבא להם לדווש ופעם בחודשיים ממשים את הרצון הזה. נמושות, אני אומר לכם, נמושות.

אני בעד.

לגמרי. בואו אחים הנגב פורח בשלל צבעים. ירוק פה לא לח פה ויש כבישים לאופנים, (כלומר הכבישים מיועדים לכלי רכב ממונעים אבל מי זוכר..) ויש פה מרחבי אדמות מדינה בהחזקת הקפיטלזם הקיבוצי. בואו לחרוש בתלמיהם. נפלא פה נפלא פה רפאים פה נפלא פה קס(א)ום פה נפלא פה נפלא פה תבואו תבואו

estersh

New member
לגמרי

חוץ מהפנסים המסנוורים של מכוניות חולפות, באיזורים שאינבהם מעבר לירח, כוכבים, גבעות לס חשוכות ואנוכי. למה לא מגיע לרוכבת לילה כמוני הנמכת אורות? ולכל המדרימים לרכוב: אייס-קפעז על חשבוני, סיורים גיאולוגים, בוטניים, זאולוגיים וארכיאולוגים; שיעורי הישרדות, זבובים, קרציות, עכברים, כלבים קווקז'ים זועמים, גורים למסירה (והקווקזים האלה עולים מאות שקלים!) (וללא קרציות -רק אתמול ריססתי אותם כמעט למוות), חולות ושמש ועקרבים וזיעה של עבודה, וחולות ורוח ושקט של אחרי, ובחיי, שלעזאזל האופניים- רק תבואו לקחת ממני את הקווקזים הקטנים. לויכולה לישון עם דלת פתוחה רק בגללם.

נצל``ש: ראיתי את אליזד באמיתי, לייב.

צחקתי עד לכאבי בטן עזים. נ.ב. יש לי ת`טלפון שלו והוא הבטיח לי ילד.

מחממנוע

New member
אזמה אני ראיתי את מתיסיהו

והוא הבטיח לי עשרה ילדים! עד שהבנתי שזה היה הוא כבר הגיע סטינג

damtiela

New member
פעם הבאה - תגיד שאתה רוצה לנסוע

לא רק שאוודא שאתה ער, גם אציק לך בשמחה כל הדרך לצפון

ארוך בהחלט

אבל מי שחותם במאיר אריאל יודע כנראה איך לכתוב. אגב הנוסח המדוייק זה "גונב איזו הצצונת לראי" או "בראי" רואה שם משוגע.

yaniv1216

New member
אתה! מי יכול להיות?

חח סתם.. אגב עכשיו אני רוצה להגיד לך שאני ח ו ל ה על הכתיבה שלך. אם הייתי הומו.. מזמן הייתי לוקח אותך.. [אל תיקח אתזה ברצינות..)

למעלה