מי טוב/ה בכתיבה????????

מי טוב/ה בכתיבה????????

אני צריכה לכתוב לגן, כמה שורות, על הבן שלי - רועי. משהו שקשור לחנוכה. לדוגמא: רועי הוא האור של הבית. יש רעיונות?

r66

New member
נויהל'ה.......

אם הבן של חסר מנוחה כמו השיר על הסביבון, אז תשלבי את שמו בתוך השיר: הסביבון שלי מרגיש נורא חשוב הוא מסתובב ומסתובב לו שוב ושוב סביב סביב ימינה שמאלה או ישר ולא איכפת לו כלום הוא מאושר. הוא רוקד לו סתם נהנה מן העולם אם הוא מתעייף לו קצת הוא נופל לו על הצד בום טרח בום טרח הוא נח. הסביבון רוקד, רוקד לו כל היום הוא לא עסוק לא ממהר לשום מקום על הרצפה על הספסל על כף היד הוא לא חושב על כלום, לו לא איכפת. הוא רוקד לו סתם... עוד לא ראיתי סביבון לא מאושר לא מצונן ולא חולה, לא שום דבר הוא כך רוקד רוקד רוקד וקצת גם שר סביב סביב ימינה שמאלה או ישר. הוא רוקד לו סתם... שקט, שקט, שקט, שקט, החנוכיה דולקת ובחדר בלי שאון מסתובב לו הסביבון. מסתובב ולא עייף אך לפתע הוא יושב "אני רעב", יקרא בקול, "בבקשה תנו לאכול". "לא דגים ולא מצה לא מרק ולא קציצה, לביבה לי מתוקה תנו לכבוד החנוכה!"

מריני

New member
U, רנה

כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה על הסביבון, מאז שסיימתי שנה א' בערך... איזו נוסטלגיה...(עדי סולקין...למי שמכיר)

תודה!

הכל מקסים! אבל, לא מצליחה לשלב את השם שלו בפנים. יש עוד רעיונות? אני צריכה, עוד מעט, ללכת לקחת אותו מהגן, ורציתי להביא להם את זה עכשיו!

r66

New member
אולי זה יעזור לך, אני מהזה גרועה

יש לנו הרבה אורות קטנים וגדולים אחד ומיוחד הוא רועי כי ברועי יש אור קטן ואנו ההורים נעשה ממנו אור איתן !!! חג אורים שמח !

../images/Emo45.gif את גדולה!!!!!!!!

מיליון תודות מעתיקה ונותנת לגן

מוצרלה

New member
נויה ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

אם זה עדיין אקטואלי, אז תני לי את הפרטים שחשובים שיהיו בשיר, ואכתוב לך בשמחה. נשיקות

מוצרלה

New member
נויה, מזל שלא שלחתי לך קורות חיים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מפחיד לשמוע את המשפט "כבר לא אקטואלי" חחחחחחחחחחחחחחח בכל מקרה, אין בעיה, מתי שתרצי אני לרשותך

למעלה