מי חיים

ציקילי

New member
מי חיים

שלום לכן בנות יקרות וחג אורים שמח ראשית מזל טוב לקינמוני ויאללה תעופי כבר! והנושא השני: האם מישהי שמעה על מי חיים?

neta2

New member
../images/Emo2.gif למה "תעופי כבר"?

לא הבנתי מדוע התוקפנות הזאת? לקינמוני מגיעה הזכות לקבל עשרות תגובות מעודדות ומתרגשות. אני לא מבינה את תגובתך.

אני חושבת שהיא התכוונה לטובה

אבל אולי לא יצא לה כ"כ טוב... היא בטח התכוונה שהיא מאחלת לקינמוני שתרגיש ביטחון בהריון המשמח שלה, ושבמהירות תרגיש יותר בבית בפורום השכן מאשר פה...

ציקילי

New member
הבהרה

כמובן שהתכוונתי אך ורק לטוב ואני באמת מאחלת לקנמוני ולכולם/ן את כל הטוב שבעולם. הכוונה בתעופי היא לכיוון השכנים ושההריון הבא איך אומרים יבוא מאהבה.וסליחה אם לא הובנתי על מי חיים שמעתי לא מזמן ועודכנתי בקשר למפגש היום מחברה שמאוד המליצה על המפגש ועל המים. האמת שלא הייתי במפגש אבל הזמנתי את המים.

בדיוק הערב שמעתי על זה....

היה מפגש אצל חסידה בדרך, בדיוק בנושא הזה... הבחור שמייצר את הדבר הזה בא להסביר על מה מדובר. למען האמת לא ממש הבנתי, מדובר במים שמהולים במינרלים שמופקים ממי ים, עם מינונים ספציפיים של אותם מינרלים. לטענתו, זה משפר את המערכת החיסונית של הגוף. הוא טוען להצלחות מדהימות אצל חולי סרטן, אבל בעצם חסידה בדרך נכנסה להריון טבעי
אחרי ששתתה מהמים האלה כמה שבועות. בעצם אין כרגע שום מחקר מסודר, ובאמת לא הבנתי איך זה בדיוק אמור לעבוד. מאיפה את שמעת על זה?

מם 1971

New member
הסבר חסר

אז ככה, אתמול הייתי במפגש וקשה לי להגדיר את תחושותי לאחריו... בגדול, מדובר במוצר המיועד לחיזוק המערכת החיסונית ע"י תוספי מזון שעיקרם מינרלים מהים. האדם שפיתח את הנושא טוען להצלחה גדולה דווקא אצל חולי סרטן. מבחינת הפוריות הנושא עדיין חדש ביותר ולא נערכו שום מחקרים בנושא ולכן אין סטטיסטיקות בנושא. כרגע ישנם שני מוצרים (שלישי בדרך)אחד הנקרא "מי חיים" ותפקידו לאפשר הריון ע"י שיפור הביציות והתהליכים המובילים להריון וישנו המוצר השני "מי מוריה" שתפקידו לעזור להשתרשות העובר ולשימור ההריון. לדבריו , הרבה מהבעיות יכולות להסתיים בהריון ספונטני (כפי שקרה לחסידה בדרך , לאחר 10 IVF
).בכל אופן כאשר שאלתי על בעיות מכניות הודה האיש שברוב המקרים יש צורך ב-I.V.F אך הוא מאמין כי "מי המוריה" יתרמו להשרשת העובר ברחם. האיש שהסביר על המוצר הוא איש פיתוח ולא מטפל ולכן הרבה שאלות נשארו ללא מענה. יחד עם זאת, אני מניחה שמי שתחליט לטפל ע"י התוספים תפנה למטפל ותקבל מענה על שאלותיה. נשאר עכשיו לחכות האם הפורום יוצף ב"ילדי ים" כהגדרתה של "חסידה בדרך"
בואו נקווה...

תודה לחסידה

לחסידה שלנו תודה רבה על ערב מקסים.מקווה שכולנו ניכנס לסטטיסטיקה שלך.ושוב תודה תודה

הוג

New member
נו? איך היה במפגש?

נורא מצטערת שהפסדתי. מקווה שאתן נהנתן. אז איך בדיוק משיגים את המים האלו להשתרשות שזה מעניין אותי ? ממי בדיוק קונים אותם?

יעליק27

New member
מי ים

אני התרשמתי מה"קוסם"
לטובה, הוא נראה לי אדם ישר ומעונין מאוד לעזור,ואני גם חושבת שעם הצלחה אי אפשר להתווכח ואני לא רוצה לתהות מה היה קורה אילו לקחתי את התוסף, אז החלטתי לנסות!!! מקווה שאחרי ההצלחות של כולנו, עוד נשים יקחו ולאט לאט הפורום יתרוקן אמן אמן אמן!!!
מחזיקה לכולנו אצבעות ושוב מודה מקרב על האירוח המקסים של חסידה ובעלה
יום טוב לכולם

d2b2

New member
לחסידה ולבעלה תודה רבה רבה על

האירוח המקסים אתמול בערב . אתם פשוט שני אנשים מקסימים וטובי לב ובאמת המון תודה על הרצון לחלוק ועל פתיחת ביתכם בפני כולנו . אני באופן אישי עדיין מבולבלת קצת מכל הנאמר שם ונראה לי שאולי אתחיל עם המים יותר מאוחר אבל אני בהחלט סקרנית לראות עוד הודעות משמחות של בנות שלקחו את המים ... בכל מקרה רציתי באמת להודות מקרב לב ולאחל לכולנו מלא מלא בהצלחה ומי יתן ודרכנו זו תיגמר בחדר יולדות עם תינוק בריא וחמוד בעוד תשעה חודשים עם מי ים או בלי !!! נ.ב. גם טיפטיפ מודה לכם מקרב ליבה ופשוט המחשב שלה החליט לשבות אז אני מעבירה את המסר בשמה . תודה רבה והמשך הריון רגוע שקט ומוצלח .

k o k o p e l i

New member
לחסידה ולחסיד

היה מעניין. היה מבלבל. נראה מבטיח אבל גם נראה מוזר ולא ממש אמין לפעמים. עדיין לא סידרתי לי את המחשבות ומה חושבת על מה שנאמר שם. תודה על האירוח ועל הכוונה הטובה והרצון לשתף ומאחלת לך רק בשורות טובות באולטרסאונד הבא.

למעלה