מי חזר? מיייי חזררר???

וואו ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

מושרמבו!!! איזו תמונה יפה שלו...בעצם כל תמונה היא תמונה יפה שלו חוץ מתמונות עם דם...

Digi Lista

New member
ניצול שרשור...

אני יודעת שזה לא קשור לנושא הפורום הזה ובטח שלא לנושא השרשור הזה("חזרתה של מורפיה"...)אבל רציתי רק להראות לכם משהו שנכתב על מנהלת פורום דוסון קריק שהיא פחות או יותר חברה שלי(כלומר החלפנו כמה מסרים), זה פשוט יפה לשמוע את זה, ואני רוצה להגיע ליום(אם אני אצליח כמובן...)בו יגידו לי דברים מרגשים כאלה ולא מתוך חנפנות אלא מכול הלב(זה לא רמז)זה היה פשוט מרגש והתרגשתי בשבילה(וזה אומר שיש לי למה לשאוף ולחשוב איך להתאמץ יותר!) תילחצו על הקישור הזה...

ליסטה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תראי אני מאוד מעריכה אותך ואני אומרת את זה בשיא הרצינות...{כן גם לי יש אחת..} את בן-אדם נפלא ומנהלת פורום נהדרת ואני שמחה שאת מנהלת הפורום שלנו וזו לא חנפנות זאת האמת את מתאמצת שיהיה לנו טוב...ואני מקווה שעכשיו את יודעת כמה אני מעריכה את מה שאת עושה בשבילנו...

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

נשבעת שלא התכוונתי לקבל מחמאות עכשיו, ממש התרגשתי בשבילה(כתבתי את זה גם בפורום מנהלים)ורציתי להראותכמה אני עוד צריכה לעבוד כדי להגיע לרמה כזאת(זה היה מדהים!), אבל אם כבר אז אני ממש שמחה לשמוע שזה מה שאת חושבת ואני מקווה שתמשיכי להיות מרוצה כי אחרי הכול פורום לא בנוי על מנהל!...(עכשיו אני מתרגשת בשביל עצמי!...)

longshut1

New member
יש לכם כאן מנהלת אחלה

קלטתי אותה בפורום אסטרולוגיה,ובאמת-יש לך את זה ,digi,רק המשיכי כך!

DiGiHiLa

New member
אחותי.....

אנחנו מתים עלייך ...אפילו להגיד את כל מה שהיה כתוב שם לא יספיק כדי שתדעי כמה אנחנו מתים עלייך........אותה אוהבים שם אנחנו אוהבים אותך...

Digi Lista

New member
אני יודעת!...../images/Emo24.gif

אתם נכנסים לכאן זאת כבר הוכחה ראשונה לא?...וגם ראיתי איך הגנתם עליי בהזדמנויות שונות! ברור שאני מתה עליכם ובגלל שאני יודעת כמה אתם נהנים כאן(אני מקווה לפחות,ברור שאם משהו לא גורם להנאה כאן אני רוצה תמיד לשמוע!!!...)יש לי חשק להעלות עוד רעיונות,עוד תמונות, עוד מאמרים...

DiGiHiLa

New member
מאוד כיף פה

כשאני עצובה אני רק נכנסת ויש לי מצב רוח טוב....

Digi Lista

New member
באמת?אני ממש שמחה לשמוע!../images/Emo8.gif

הפורום מוציא ממצב רוח רע???וואו!!!לא ידעתי שיש לו כאלה השפעות...

יאקומו

New member
כל מה שווילו והילה אמרו עד עכשיו

כולל גם אותי ליסטו´ש!
!!!!!!!! ואנחנו מרגישים ממש אותו הדבר (ואני בטוחה שהרבה יותר...) ממה שהוא כתב על המנהלת של "דוסון קריק"!

DiGiHiLa

New member
בטח שהפורום מוציא

מצב רוח רע....איך לא?אם מנהלת כמו אחותי...וכל הילדים הנחמדים פה..... מאוד כיף פה....אנחנו מתים על ליסטה יותר מאשר מתים על המנהלת של דוסון קריק בהמוןןןןןןן נכון כולם?

niiko

New member
ליסטה. בלי להתחנף

את כבר יודעת מה כולנו (מי שלא קילל\מקלל\יקלל אותך) חושבים+חושבות שזה קולל: הילה הילה הילל או או או (תסלחו לי... השעה עושה את שלה...) ווילו רוזנברג (פעם ראשונה שאני עושה שם מלא!!
) גילמון לילימון קארי הממי נופר קאזיצ´י שכרגע בטיול עם אני לא טועה אז היא לא פה קאט גוגל .ג. מופיה לילוי יאקומו קן הטיל איצ´יוצ´י (איפה הוא?! אבל אני יודעת שהוא מעריך אותך) סטאר פילם פוקיגריל (איפה היא?) ועוד המון המון אחרים, שלא כאן, אבל איתנו ברוחם. את יודעת מה אנחנו חושבים עליך: את מנהלת נהדרת, שאפילו עם הלימודים את נכנסת לכאן די הרבה, ותמיד מוחקת את הלא רצוי מהפורום, ומשרשרת את מה שצריך, ומשתוללת מתי שצריך (ויש תקופות שממש חייבים!!) ורצינית מתי שחייבים, את המנהלת הכי טובה שיש ב-י-ק-ו-ם כ-ו-ל-ו!! אני מקווה שלא תחשבי שזאת חנופה, אלא האמת!!! נ.ב. שכחתי שם אחד שמאריך אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אבל ממש מאוד מאוד... אני!! קן: ואני!! מאט: ואני!! ריקה: גם אני!!!!! בובה קאזו: לייייייייסטה, מנהלת טווווווווווובה קאזו: סתום!! וגם אני!! רואה? יש הרבה מאוד אנשים שהם מעריכים ואוהבים אותך, גם בלי כל הפיצולים, ועם נוסיף ונחשב את הפיצולים שמאריכים אותך, זה יוצא ממש המון!!

Digi Lista

New member
ווווווווווואאאאאאאאאוווווו!../images/Emo51.gif

מזמן לא התרגשתי ככה!!!וואווו!!!
ולחשוב שבכלל לא התכוונתי לקבל מחמאות אלא רק להראות משהו שהתרגשתי ממנו!...אבל מה אני עוד אגיד חוץ משאני מתה על כול אחד ואחת כאן?ושרק בגללכם הפורום קיים!...תמשיכו להיות כאן, זה המחמאה הכי גדולה שיכולה להיות!

לילימון

New member
לי יש כול מיני שירים של דיגימון....

כולל את השיר של מאט ומימי כשהיא נסיכת קריוקי

זה לא היה שיר רק של מימי?

יש לי אותו גם אבל רק שומעים ולא רואים אצלך רואים?

למעלה