ליסטה. בלי להתחנף
את כבר יודעת מה כולנו (מי שלא קילל\מקלל\יקלל אותך) חושבים+חושבות שזה קולל: הילה הילה הילל או או או (תסלחו לי... השעה עושה את שלה...) ווילו רוזנברג (פעם ראשונה שאני עושה שם מלא!!
) גילמון לילימון קארי הממי נופר קאזיצ´י שכרגע בטיול עם אני לא טועה אז היא לא פה קאט גוגל .ג. מופיה לילוי יאקומו קן הטיל איצ´יוצ´י (איפה הוא?! אבל אני יודעת שהוא מעריך אותך) סטאר פילם פוקיגריל (איפה היא?) ועוד המון המון אחרים, שלא כאן, אבל איתנו ברוחם. את יודעת מה אנחנו חושבים עליך: את מנהלת נהדרת, שאפילו עם הלימודים את נכנסת לכאן די הרבה, ותמיד מוחקת את הלא רצוי מהפורום, ומשרשרת את מה שצריך, ומשתוללת מתי שצריך (ויש תקופות שממש חייבים!!) ורצינית מתי שחייבים, את המנהלת הכי טובה שיש ב-י-ק-ו-ם כ-ו-ל-ו!! אני מקווה שלא תחשבי שזאת חנופה, אלא האמת!!! נ.ב. שכחתי שם אחד שמאריך אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אבל ממש מאוד מאוד... אני!! קן: ואני!! מאט: ואני!! ריקה: גם אני!!!!! בובה קאזו: לייייייייסטה, מנהלת טווווווווווובה קאזו: סתום!! וגם אני!! רואה? יש הרבה מאוד אנשים שהם מעריכים ואוהבים אותך, גם בלי כל הפיצולים, ועם נוסיף ונחשב את הפיצולים שמאריכים אותך, זה יוצא ממש המון!!