מי חזר מחוות אמיר??

krin88

New member
מי חזר מחוות אמיר??

איך היה לכולם? מקווה שבסדר... ראיתי את דרור...וואו, אפולו ממש ממש מדהים! אני נכנסתי פעם ראשונה על אפאצ'י (פיינט, מישהו ראה אותו) והוא רץ כמו משוגע לכיוון המנאז חימום (מה שמוזר כי תחרות שעברה הוא עשה הכי הרבה בעיות בתוך המנאז חימום)..... קיצור, ניסיתי להכנס איתו שוב למכשול 3 (איזה מכשול מעצבן? הרבה הפילו אותו...) והוא פשוט חזר לשער עוד פעם... לא נורא... אז המדריכה שלי רשמה אותי עוד פעם על אשלי (תחרות ראשונה שלה) והיא הייתה פשוט פשוט מדהימה (הפילה אחד) ומיכל (ילדה מהחווה) לקחה עליה מקום ראשון!!!!!!!!!!!! אחותי לקחה מקום שני, מזל טוב גם לה!!!!!!! מקווה שלכולם הלך טוב... ותכתבו!

ברור שהייתי

כן הייתי והיה ממש יפה רכבו הרבה על אפאצ'י אז אני לא אזהה אותך, הוא באמת סוסס מקסים. חברה שלי התאהבה בו שזאת עדי/ פיצי היא גם כותבת כאן

krin88

New member
רכבו עליו רק פעמיים....

בהתחלה (70) זו הייתי אני ואז ב80 עמית רכבה.....

אני לא התאהבתי בו.... ../images/Emo99.gif

אני בפיקולו... .גרררר!!!! ואההמ- אני אומר את זה עוד פעם כי זה נורא חשוב- ממש שלא כדאי לעצור סוס לפינה!!!! זה אחד הדברים הכי לא חכמים!!! יכולת פשוט לעוף לפינת חיי, ולקבל שם חתיכת מכה רצינית מהאבנים. יכולת לסובב אותו במעגלים קטנים... אז הוא היה עוצר. זה באמת נורא מסוכן. ואיך שליסה רכבה על פרדי!!! ממש מדהים!!! לדעתי היא הייתה צריכה לקבל מקום ראשון בכל המקצים! פרדי הזה היה יכול לרצוח אותה...!!!

חחח

באמת פיקולו מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גם מאוהבת בוווווווווווווווווווווווווווווווו החלטתי והבטחתי לעצמי שכשאני מרביעה את מיסי זה יהיה איתו (למרות שזה יהיה עוד מלא זמן!) אני ויי מה?!?1 אפאצ'י רץ עד כדי כך מהר?!?!?! חחח פרך קטן!

תקנאו תקנאו!

לנו הולכים להיות 3 פיקולים קטנים מ2 סוסות עם וולדות מעולים וסוסה גרמניה אלופת עולם.. (בערך...)אז. שששששתקו
פיקולו אימפריה

shaililo

New member
פיקוליים../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אבל שמעון אמר לנעם שרק את קאיה....

krin88

New member
תודה לכולם...

אני יודעת שזה ממש ממש מסוכן אבל באותו הרגע לא הייתה לי ברירה ונאלצתי להשתמש בשיטה זו....

בגלל השיטה ה-

#%$&@^# הזאת זכיתי רק מקום 15 ולק 1 באחת התחרויות.... בתחרות דירוג לאליפות הצפון שהיתה אצלנו לפני שנתיים הייתי על טאורה ב70 והיה לי נקי ואחרי המכשול 8(המכשול אחד לפני אחרון) הוא רץ לי מדי אז תקעתי אותו בגדר כדי לעצור ואז המשכתי ל9, גם אחרי העצירה היה לי את הזמן הכי מהיר.. אבל העצירה נחשבה כסירוב... איזה #%$&%@*@ היה גם קטע לאת מהאורווה שלנו באחת התחרויות נראה לי במשמר העמק היא נתקעה בגדר והסוס קפץ את זה... חחחח

krin88

New member
איך שנכנסתי לשם

המחשבה הזו עברה לי בראש.... כי הוא עוד מסוגל לקפוץ את הגדר המניאק... אבל מזל שהגדר באמיר יותר מאיימת מזו במשמר העמק כי אם הגדר הייתה כזו... אני כבר מזמן הייתי באמצע המנאז' חימום....פחחח

למעלה