מי חותמת על עצומה לקיצור שבוע העבודה והעלעת השכר באופן מידי
ל ליכטינשטיין New member 13/7/03 #6 גם אני, ותוספת חותמת מיידית ומוסיפה : קיצור שבוע העבודה מצד אחד, והארכת סוף השבוע מהצד השני נראה לי שככה זה יהיה מושלם !!!
גם אני, ותוספת חותמת מיידית ומוסיפה : קיצור שבוע העבודה מצד אחד, והארכת סוף השבוע מהצד השני נראה לי שככה זה יהיה מושלם !!!
ל ליכטינשטיין New member 14/7/03 #8 נפלא !!! אני ממש נהנית - סוף סוף בית אמיתי , מרווח נשימה, והכל יפה ונקי מסביב = ממש כייף !!! אפילו המשפחה כבר לו קוראת לזה "החור" ...
נפלא !!! אני ממש נהנית - סוף סוף בית אמיתי , מרווח נשימה, והכל יפה ונקי מסביב = ממש כייף !!! אפילו המשפחה כבר לו קוראת לזה "החור" ...
ש שוקובננה New member 14/7/03 #9 אלא חור נידח בסוף העולם ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif סתם סתם... סליחה שנדחפתי לפורום שלכם, רק רציתי להגיב לאחותי ))))
אלא חור נידח בסוף העולם ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif סתם סתם... סליחה שנדחפתי לפורום שלכם, רק רציתי להגיב לאחותי ))))
ל ליכטינשטיין New member 14/7/03 #10 שוקו !!!! מנוולת ... חור, חור, אבל אין לך ברירה כי אחותך האהובה גרה שם ...
ש שוקובננה New member 14/7/03 #13 יאמר לזכות מודיעין שזה אומנם חור אבל חור יפה מאוד ונכון, אין לי ברירה אלא לסוע לחור הזה כל פעם, איך שאת מתעללת באוטו המסכנון שלי סתם, הכל ברוח צחוק ....
יאמר לזכות מודיעין שזה אומנם חור אבל חור יפה מאוד ונכון, אין לי ברירה אלא לסוע לחור הזה כל פעם, איך שאת מתעללת באוטו המסכנון שלי סתם, הכל ברוח צחוק ....