אוהב פחות את פיבי... היא יותר מידי מטומטמת... צ`נלדר גדול! שהוא יורד על כולם זה הורס אותי! גם רוס עם ההבעות שלו... למשל עם הקטע שרייצ`ל אמרה לו שהם נפרדים - והוא עשה את עצמו בוכה ואז אמר: ``fine by me!``
הי! אני מתה על הסידרה ``חברים``. זוהי סידרה ענקית, מצחיקה וממש מעולה. בתור אחת שרואה הרבה טלויזיה, ``חברים`` היא הסידרה הנבחרת. הדמויות האהובות: ג`ואי,צ`נדלר ור`ייצל. אוהבת, שירי
אני ממש חולה על כל העונה החמישית. כל הקטע הזה של הרומן הסודי של מוניקה וצ`נדלר, ואיך הם ניסו להסתיר אותו. איזה זוג חמוד!!!!!!! הם הזוג הכי חמוד בטלויזיה (אחרי באפי ואנג`ל, כמובן)!!!!
אני גםם מסכימה שהעונה החמישית הייתה מצחיקה בטירוף אבל אני דווקא חובת שרוס ורייצל היו זוג הרבה יותר חמוד מצנדלר ומוניקה . יש מלא קטעים אהובים עליי אבל זה קצת קשה אז אני מעדיפה להגיד בפרקים : 1.הפרק שבו הם עושים את החידון ומתערבים על הדירה(פרק ענקי). 2.הפרק שבו צנדלר משתין על מוניקה ורייצל כותבת לרוס מכתב שכולל 18 דפים . 3.3 הפרקים של לאס וגאס כל הקטע בין רוס וריצל שבסוף התחתנו היה פשוט גדול . היו גם כמה קטעים מסויימים שאני מצליחה לחשוב עליהם כמו למשל בפרק הראשון שוס מבקש להתחתן או משהו כזה ואז רייצל נכנסת בבגדי כלה וצנדלר אומר : ``AND I JUST WANT A MILION DOLLARS``. יש עוד קטע שרייצל בסוף העבודה ורוס בא אליה ואומר לה שהוא יודע שהיא מאוהבת בו ואז הם קצת רבים ורוס הולך ואז רייצל מתחילה לבכות ואז הוא חוזר ואז היא פותחת לו את הדלת ואז הם מתנשקים . ויש עוד מלא קטעים יפים בין רוס לרייצל ובכלל יש מלא קטעים יפים בחברים שאני לא מצליחה להיזכר.
חברים ה-סדרה הכי טובה בעולם!!!! קומדיה מספר אחת. הדמויות הכי אהובות עליי הן רייצ`ל וג`ואי... הם כל כך חמודים כשהם גרים ביחד וחמודים גם בנפרד. אבל אני חושבת שצ`נדלר היה יותר מתוק בתור רווק, כשהוא הסתבך עם הבחורות שהוא יוצא איתן ותמיד בכה שאין לו אף אחת.
איך אפשר הכי פחות לאהוב את רוס ????????????????... הוא פשוט מדהים, כל ההבעות שלו והפרצופים המצחיקים .... טוב נו, כל אחד והטעם שלו אני לא חושבת שיש דמות ב``חברים`` שלא מצחיקה, כולם מצחיקים בדרך שלהם. יום רביעי הקרוב הולך להיות יום עצוב מאוד אך גם משמח במידה מסויימת. ת`אמת התגעגעתי לסיינפלד, אבל למה במקום חברים?????????.
שהיה ביום שלישי הוא האחרון בעונה השישית העונה השביעית משודרת כל יום שלישי. חוץ מזה יש חמש פעמים ביום חברים 14:30 סטאר וורלד העונה השלישית אני חושב 14:55 בערוץ שלוש העונה החמישית 18:00 בסטאר וורלד העונה השלישית אני חושב 20:30 בערוץ 3 שוב העונה השישית - שעכשיו זה סיינפלד שמשום מה היום לא שודר הפרק השני אלא משהו הרבה אחרי הפרק השני 2:30 בלילה - ערוץ 3 העונה השישית אני חושב אבל די בטוח בזה יותר מידי חברים! ועוד ביום שלישי 6 פעמים זה קצת מוגזם דרך אגב הדמות האהובה עלי זה ג`ואי מצחיק וטמבל כזה דמות אדירה גם צ`אנדלר מצחיק אבל אני אוהב יותר את ג`ואי מהבנות את רי`צל. לפי דעתי ג`ואי ורייצ`ל צריכים להיות ביחד ורוס ופיבי גם. מוניקה וצ`אנלדר הם זוג חביב למרות שאני לא מת עליהם