מי חושב שרייסטלין...

מי חושב שרייסטלין...

אני כבר בדילמות על זה כבר יותר מחצי שנה... האם כל יוצרי האנימה למיניהם קראו DL??? כמעט בכל אנימה שאני רואה יש אישהוא בחורון שדומה לרייטלין......למה זה? טוב הוא חתיך אז אני מבינה קטע של דמות יפה אבל למה כל-כך דומה??? זה מפחיד! מי שחושב כמוני שיגיב בבקשה...... המממממם.......עד עכשיו ספרתי את: ספירות מFF7 אינויאשה וסאסשומארו מאינויאשה וישס מקאובוי ביבופ מקסימיליאן פגסוס מיו גי או.... יש לכם עוד דמות אנימה שהיא כמו רייסט שלי? ספרו לי אל זה בבקשה!!!

KagomeSama

New member
האמ....

אינויאשה באמת דומה לרייסט של Dragonlance never ובגלל זה התחלתי לראות אינויאשה. ספירות' וסאשומארו ממש לא דומים לרייסטלין, סאשומארו לבן מידי, והוא פשוט לא, וכנ"ל ספירות'.

SaberTooth

New member
../images/Emo12.gif

זה ממש לא נכון שהרבה דמויות אנימה דומות לרייסטלין. אולי רק אינויאשה, וגם זה רק בזוויות מסויימות. מלבד, רייסטלין לא יפה בכלל. הוא מכוער מאוד. ככה כתוב בספרים.

Uzumaki Naruto

New member
אולי את מתכוונת ל...

אולי את מתכוונת לסאסקה מנארוטו? כי הם ממש דומים. בכלל- בכל סדרה יש את המניאק הזה שהוא כלכך רע עד שכולם מתים עליו.

Moondust

New member
דומים?../images/Emo41.gif

לדעתי לא ממש. לא כל דמות עם עיני זהב ושיער לבן היא רייסטלין. אינויאשה מזכיר את רייסטלין בזוויות ובהבעות פנים מסוימות (וממש דומה לרייסט של DL never), אבל סאשומרו לא דומה לו. הוא אולי מזכיר לי את רייסטלין בגלל השיער הלבן והעיניים הזהובות, אבל הוא בישי מדי. זה כמו להגיד שאייאמה סוהמא דומה לרייסטלין מפני שיש לו שיער לבן ועיני זהב (ואייאמה לא דומה לרייסטלין. אייאמה מצחיק, שולט, חבר נאמן ולפחות מנסה לשקם את היחסים עם אחיו.
) הם לא ממש דומים לו. אולי מזכירים תכונה מסוימת שלו.

Moondust

New member
אינויאשה וסאשומרו../images/Emo41.gif

אינויאשה - ההוא בגלימות האדומות ואוזני כלב. סאשומרו - זה עם האיפור והפרווה.

Moondust

New member
אייאמה סוהמא../images/Emo41.gif

השמאלי ביותר, שיער לבן ועיני זהב. (באמצע האטורי סוהמא, ומימין שיגורה סוהמא, אם זה מעניין מישהו) דומים לרייסטלין? תשפטי לבד.

SaberTooth

New member
אינויאשה דומה לרייסטלין של DL_never

אבל לא לרייסטלין האמיתי.

Time & Death

New member
מפגינה את בורותי, אבל...

DL_never?? מה זה לכל הרוחות...? ואנויאשה ממש לא מזכיר לי את רייסט, מעולם לא הזכיר אותו גם...

SaberTooth

New member
DL_never

אתר שמציג את גיבורי הרומח בציורים בסגנון מנגאי (סגנון ציור יפני), פרי עפרונה של ציירת מאוד מוכשרת. DL_never

לא עוד פעם!

אוקיי חלאס עם הדיון הדבילי הזה על "האם רייסט יפה?" כי כל אחד חושב משהו אחר........ ועכשיו נחזור לטופיק הראשי שלי........ אני חושבת שהמון דמויות מזכירות את רייסטלין במראה אם לא בהתנהגות...{כי אם כבר מאינויאשה אז זה לא היה סשי זה היה *אנחהההההההה* נארקו... אבל נחזור לענייננו....בכללי יש המון דמויות שדומות לרייסטלין {אני לא מסתכלת על פרטים קטנים אלא על התמונה הכוללת של שיער לבן ולרוב גם התנהגות...}... אז אתם מכירים עוד דמויות אנימה שדומות לו שלא רשמתי?

SaberTooth

New member
אממ... אבל זה דיון.. ../images/Emo12.gif

בדיון כל אחד מציג את העמדה שלו כנגד העמדה של האחר... זה מה שעושים בדיון...
בכל מקרה, אני חושב שהמילה "הרבה" זו הגזמה פרועה. יש דמויות שמזכירות את רייסטלין, אבל הן בהחלט לא הרבה. גם בזכות זה שעיניים זהובות ושיער לבן זה לא פטנט רשום של רייסטלין, ויש הרבה דמויות בעלי אותם מאפיינים.

Miss Pigmelion

New member
בעקרון. לפי דעתי רוב דמויות ה../images/Emo122.gif

מנגה/אנימה מה שזה לא יהיה דומות אחת לשנייה. בבסיס. ההבדלים הם בצבע עור/צבע עיניים/ תסרוקת/ לבוש/ פריטים נלווים וכו'. לכן אם אנחנו רואים עוד דמות עם גלימה אדומה/ שחורה ועם עור קצת צהבהב ועיניים גם צהבהבות זה נותן לנו תחושה ישירה שזה דומה לרייסטלין.

SaberTooth

New member
האמת שזה לא כל כך נכון...

נכון, לדמויות אנימה ומנגה יש מבנה בסיסי דומה, אבל הן שונות אחת מהשניה בהרבה יותר דברים מאשר צבע העור, צבע העיניים, התסרוקת או הלבוש. מה גם, שיש מספר סגנונות בתוך האנימה והמנגה (להרבה מהציריים המפורסמים יותר יש סגנון משלהם), כך שדמויות ששיכות לסיגנונות שונים לרוב לא כל כך דומות אחת לשניה.

למעלה