מי זו שירלי?

מי זו שירלי?

דברים בלתי מובנים מהפרק של היום: * יכול להיות שפעם שעברה קראו לשותפה של אבנר בשם אחר? * מה הקטע עם החזיות של מאיה וספיר? ספיר פשוט מ-ג-ע-י-ל-ה!!!!! * צריך להכניס מכות לכלנית על הסכסכנות במעצבנת שלה * איך משכמה סטירות של אלי מרקו מיכאל מאבד כמעט את ההכרה שלו? * מה זה האודם ששמים לשלומית בזמן האחרון? * למה דורון לא פותח את העייניים וקולט כמה סמדר כלבתא? * למה מאיה לא מדברת עם סבא שלה שיחזיר את מיכאל לעבודה? * למה אתי נשארת בקשר עם יונתן? המון שאלות הפעם! ולשאלה שהיא הכי חשובה: זה אני או שפתאום הסדרה הפכה לשמאלצית מגעילה (אך עדיין ממכרת ביותר)?

casperit

New member
....

*שאלה מצוינת! *לא מכות כי אלימות זה רע!, אבל בהחלט מגיע לה איזה משהו, מה שכן צריך לפתוח למאיה את העיניים, (עכשיו קצת ספיר) כאילו דההההההה לא ראית איך הבן אדם התנהג אליך? מזלזל בך וחושב שאת תינוקת! גאד דאמיט הוא רע! *שאלה טובה... *שאלה מצוינת! *שאלה מעולה, אותי במקומו היה קצת "מחשיד" שהאקסית שלי ששונאת את החברה החדשה שלי (מעניין למה) כ"כ טובה אליה ואלי פתאום...(רק בזכר) *מאיה? אלכס? מתי הם דיברו בפעם האחרונה? **כי היא אוהבת אותו אולי רק קצת, כי הם ממש מושכים הרבה דברים... אבל היא אכן עדיין ממכרת:) יעל

תגובה.........

* לא נראה לי שהוזכרה פעם השותפה של אבנר. *סתם קטע, לא יודע בכלל למה צריך להתיחס לזה. * אוי לך לחשוב על דבר כזה!!!, מי שצריך להכניס לה מכות זו מאיה(בלאט) שגנבה לכלנית את גידי!!! * פה אולי אתה באמת צודק - חוץ מסטירות היו גם בוקסים, פה לא הבנתי מכמה בוקסים בבטן כל הפרצוף דם. * לא חושב שצריך להיתחס, כנראה כדי שאנשים כמוך יוכלו להעיר. * צודק - הבן אדם תמים מידי בשביל לגלות את זה. * גם אם מאיה תדבר עם אלכס זה לא יעזור, אם דורון דיבר איתו וזה לא עזר מאיה לא תשפיע, היא תקבל אותה תשובה. *כנראה שאתי מרגישה משהו כלפי יונתן, זה שהיא מרגישה לא בנוח שהוא וגלית ישנים באותו הבית ומנהלים חיים משותפים לא אומר עדיין שהיא ויתרה עליו, זה רק מפריע לה. * לדעתי הסידרה נשארה אותו הדבר, זה שהיה איזה פרק או שתיים לא משהו זה יכול לקרות, עוד יבואו פרקים טובים יותר.בלאט.

shirakl

New member
אותי יותר מעניין

איך יכול להיות שמיכאל הצליח להגיע הביתה לגמרי לבד, ובדיוק כשהוא הגיע הביתה הוא התמוטט???? בקשר לדורון - מטומטם! לדעתי הנחמדות יתר הזאת של סמדר ממש מחשידה אותה! הוא גם יודע עד כמה היא שקרנית! למה הוא מעדיף להאמין שרונכה משקרת מאשר להבין שסמדר מתחמנת אותו? אני במקום רונה לא הייתי מקבלת אותו בחזרה אחרי שהיה מתגלה שאני חפה משפשע, ולו רק על זה שלרגע קט הוא לא האמין בה לגמרי! בקשר לאתי ויונתן - באמת מוזר! שתעזוב אותו כבר. הוא מתנהג אליה לא משהו, לא מקשיב למה שמפריע לה, והולך ומספר לסמדר מה שהיא אמרה לו שניה אחרי שהיא הולכת, אפילו שהוא יודע שסמדר ורונה הן האויבות הכי גדולות!

swirrrly

New member
אתי ויונתן כבר התנשקו??

אלוהים, אל תגידו לי שפספסתי זה בטח היה מה-זה שווה...

אני מאוד מקווה שלא,

כי גם אני הפסדתי אם כן
ואם הם עדיין לא התנשקו - איך יונתן מדבר אליה, כאילו זה דבר רגיל אצליהם מדי יום: "מה דעתך על נשיקה
", הוא שואל... התחזית משודרת בחסות... אפצצ´ייי! (ג. יפית, 2000).

swirrrly

New member
זה בטח שיטת-החיזור הלא כל-כך

מוצלחת שלו... שיו, איזה דפקט הוא מנסה להתנהג נואש עם סמדר כדי להשיג אותה... תגידו, יונתן ירד לגמרי מסמדר?

חבל שיונתן ירד מסמדר...

הוא מגיע לה יותר מדורון. דורון פשוט לא יכול לעשות כלום. כל שניה הוא משנה את דעתו, ואם חושבים על זה קצת... הוא אפילו יותר מטומטם מרונה! (טוב, אין צורך להגזים...).

למעלה