מי זו דניאלה?????

מאיה 14

New member
התקשרתי לדניאלה ו.....

לחברה שלי יש את המספר טלפון של דניאלה היא התקשרה אליה דניאלה ענתה לה ואמרה הלו? חברה שלי אמרה הלו דניאלה? ודניאלה אמרה כן מי זה? וחברה שלי אמרה את השם שלה.. דניאלה אמרה לה טוב.. שיהיה וניתקה! זה לפחות מה שחברה שלי אמרה והיא הוסיפה שהיא סנובית! אני לא האמנתי לה אז חברה שלי נתנה לי לדבר איתה.. היא ענתה לי ואמרה הלו? אמרתי הלו? אולי היא לא שמעה והיא התחילה לצעוק כמו איזה חיה בטלפון וניתקה! אני התקשרתי אליה כדי להבהיר לה את כל העניין כי אחרי הכל לא רציתי לעצבן אותה רציתי לומר לה שהיא שחקנית טובה והכל.. היא ענתה ואמרה כן? אמרתי לה הלו דניאלה? תשמעי אני... היא לא נתנה לי להוציא מילה מהפה וצרחה עלי תפסיקי כבר להטריד אותיייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ניבהלתי והיא ניתקה! וזה היה סוף השיחה! אההה... וד"א היא למדה בבית ספר שלי ובשנה שעברה ראיתי אותה במזדרון שבבית ספר!

הדרומית

New member
טוב מה את רוצה ממנה

הבחורה עסוקה. ככה זה להיות מפורסמים, הטרדות בטלפון ובלאגנים... תעזבי ת´בחורה הדבר האחרון שמעניין אותה זה למה התקשרת אלייה.

lehayey aava

New member
טוב

מה את רוצה? בסך הכל התקשרתם אליה 3 פעמים בלי להגיד אף מילה אז היא חשבה שזה הטרדה כשאותי מטרידים אני אפילו מקללת. ודרך אגב היא מפורסמת בטח היא מקבלת אלף טלפונים ביום של שיחות כאלה שמישהו רק רוצה לשמוע ת´קול שלה או משהו או מנסה לדבר איתה.. אז אני חושבת שהיא לא סנובית...

deep ocean

New member
אפשר להבין אותה

גם אני לא הייתי רוצה שיטרידו אותי בטלפון אנשים שאני לא מכירה

אז בתור נקמה את יכולה לתת את הטלפון

לכולם פה הרי נט אז היא תתחיב להחליף מספר !!!! הא הא הא

shirakl

New member
מה זה להקשיב עד הסוף?

את מקשיבה עד הסוף לחברה שלך שרבת איתה ומנסה להתנצל או למישהו שאת מכירה שמנסה להגיד לך משהו, לא למעריצים שמנסים להטריד אותך ואין לך זמן אליהם... תחשבי על זה... את היית רוצה להקשיב עד הסוף כל היום למאות אנשים שאת לא מכירה והשיגו איך שהוא אתץ הטלפון שלך... זה בטח ממש היה מרגיז אותך...

נוני 17

New member
למה היא לא בסדר?!

אתה חושב שמשיהי מופרסמת צריכה להקשיב להם, אתה יודע כמה מעריצות מתקשרות אליה. נמאס לה כבר אתה לא חושב?

shirakl

New member
מה את רוצה ממנה?

בטח יש לה כ"כ הרבה מעריצים וכ"כ הרבה אנשים מטרידים אותה שזה מעצבן אותה... תחשבי על עצמך. מה את היית עושה אם כל הזמן אנשים היו משיגים את הטלפון שלך ומתקשרים להציק לך? אני גם הייתי נהיית עצבנית. הטלפון שלך זה דבר פרטי וזה לא פייר שכל אחד יכול להשיג את המספר ולהתקשר. דניאלה היא בן אדם עסוק ואין לה זמן לדבר עם כל מי שמתקשר אליה. מספיק לה כל מפגשי המעריצים, האנשים שעוצרים אותה ברחוב לבקש חתימות ותמונות, הראיונות שהיא נותנת לכל מיני עיתונים... היא צריכה ללמוד טקסטים שלמים בע"פ, לבוא לצילומים של הסדרה..

אוריין1

New member
את צודקת אבל..

היא יכלה להגיד את זה בצורה יותר נחמדה. היא אפילו לא שמעה מה היא רוצה ממנה עד הסוף.. תאמיני לי אם היית שחקנית היית שמחה אם היו אומרים לך שאת שחקנית מצוינת

shirakl

New member
אם היא באמת שחקנית טובה

אז היא שומעת את זה מספיק מהבוסים שלה ובמפגשי המעריצים ומאנשים ברחוב... נמאס לה כבר לשמוע את זה... חוץ מזה שבהתחלה היא שתקה, אז דניאלה חשבה שזאת הטרדה והתעצבנה... גם כשמישהו מתקשר אלייך הביתה ושותק ורק אחרי כמה שניות מתחיל לדבר את חושבת שזאת הטרדה, לא?

shirakl

New member
תודה, אני שמחה ששכנעתי

ואת לא הראשונה שאומרת לי שאני צריכה להיות עורכת דין...

נוני 17

New member
טוב תקשיבי!

יש כאלה שלא אוהבים שמטרידים אותם במיוחד מפורסמים. נגיד שאת מפורסמת וכל הזמן היו מתקשרים אלייך כל הזמן. איך היית מרגישה?

יונתן857

New member
מי זו דניאלה?????

מישהוא יכול לכתוב את שמות השחקנים במציאות וליד את השמות בסידרה

ובכן...

סופי צדקה - רונה נתי רביץ - יונתן יעל הדר - סמדר גיל פרנק - דורון מיכל קפטה - גלית יהודה לוי - גידי דניאלה וירצר - מאיה רפי תבור - אלכס קובי שטמברג - עמרם(הצב) אסתי קוסובצקי - שלומית יסמין דיאמונט - כלנית אבי פניני - מיכאל יעל דואני - ספיר גיל בר סלע - יותם ורדה ואתי שכחתי מתי אטלס - אלי מרקו.

למעלה