מי זו גרייס??

ilovem

New member
כל מה שאני יודעת עלך גרייס זה

משמועות שעוברות בין המעריצים אבל לפי מה שאני הבנתי היא הייתה הבייביסיטר של פרינס ופאריס.....ישנן שמועות שפרינס2 הוא ממנה, וישנן שמועות שמייקל נשוי לה..... לא יודעת אם משהו מזה נכון, אבל אני די בטוחה שיש לו רומן איתה... כנמו שאמרתי- הכל משמועות בין המעריצים.

ilovem

New member
בסדר, מה שתגידי

(שרונה לכי תקראי לרופא) בסדר מיכל, נכון, מייקל מחכה לך (שרונה, מהר
) נכון מיכל, זה הכל מתיחה........

Speechless

New member
אמרו שהיא כושית אז איך????

כן לא יודעת מאיפה שמעתי אבל גם אני זוכרת שאמרו לי ששי למייקל רומן עם המטפלת הכושית של פרינס פאריס ופרינס 2! אם פרינס2 יצא ממנה איך לא יצא שחור ??? והם לא נשואים כי אם הם היו מתחתנים זה היה מתפרסם בכל העולם! אז יכול להיות שיש להם רומן שקט ומסתורי יחד!

בול שיט כי...

היא שחורה, וכבר אמרו שיש להם רומן ביחד אבל בסוף הסתבר שזה לא נכון... חוץ מזה הקטן השלישי מאומץ וגם המרטין הזה אשכרה חי בתוך התחת של מייקל שמונה חודשים ולא היה כלום על שום בחורה אז לא הגיוני... חוץ מזה אתם לא זוכרים את הקטע הזה של העיתונאית שהוא היה מעונין בה ובסוף לא יצא לפועל? זה לא היה כזה מזמן... זהו. אגב יעל למה נראה לך שאני כועסת??? הכל בהומור יה מצחיקה!

אני????? רומזת שהוא הומו????? חחח

מצאת לך מי! אישתו לעתיד תגיד שהוא הומו??? נראה לך גם??? מה השתגעת לגמרי?? אתם השתגעתם לגמרי?! (במבטא שרון ולמי שראה את הראיון שנקטע וגם יצפאן חחח בייחוד את שמיריסית נשמה!!!:) Michael Jackson the king of music and of my heart

למעלה