מי זוכר ?

ש ר ה לה

New member
STYL WHO????? מעולם לא שמעתי את השם הזה...

אם כי חייבת להגיד שהמלודיה שלהם מצטלצלת לי די מוכרת. אולי היכרתי אותם עם שיר אחר ולא ממש ידעתי מהו שם המבצעים.. הלכתי. בדקתי. ואכן כמו שאמרתי, היכרתי את קולם בשיר אחר קצת יותר מוכר משנות השבעים. הנה השיר!

ש ר ה לה

New member
זה בסדר גמור פלומקלה.. לפחות את נשפכת מסיבות

מסיבות שוות ולא מהחווווווווווום המתיש
... שימי עוד רמזים ואשתדל להביא לך את המקור...

ניקו 45

New member
שיחקת אותה בגדול שרל'ה../images/Emo127.gif

לא היה עולה בדעתי שההם ... הם אלו ... פשששששששש פשששששששש כל הכבוד לך ועכשיו גמני נשפכת

ש ר ה לה

New member
בטוח לא תמצא ביו טיוב כי את הגירסה הזאת היא ל

היא לא של בארי וויט. מעולם לא היתה!!! את שיר הנושא מתוך הסרט "שאפט" ביצע מאז ומתמיד אייזיק היים....., את תתווכח!. לא שאלתי. פשוט אמרתי...

ניקו 45

New member
בטח שאני יודע שרל'ה../images/Emo88.gifשבמקור שר את זה

אייזיק היים בסדרה (לפני הסרט כמובן) אבל אני מעדיף את הביצוע של בארי וויט והוא כן מבצע את זה ולטעמי טוב יותר . לא מתווכח רק אמרתי

צילוש43

New member
הופלהההההה לה לה לה..פלומתי..../images/Emo99.gif

חג האהבה שוחר לפיתחך???
נוסטלגיה הבאת כאן לתזכורת..ואת עוד כאן??? קישתאאאאא..גשי למלאכה
ואל נא תשכחי את אותה "מתנה" שעוד מחכה מהחג הקודם לפתיחה
טוב נווווו אתן לך שיר "קטנטן" רגע לפני נגישותך למלאכה
ונא לא לעסוק בשיחות סלון
שתי חברות משוחחות במטבח אחרי ארוחה משותפת של שני זוגות: האחת מספרת לחברתה: "אתמול עשינו סקס - היה קטסטרופה! בעלי חזר מהעבודה, אכל ארוחת ערב בשלוש דקות, עשינו סקס ארבע דקות, שתי דקות אחר-כך הוא נרדם. איך היה אצלך? פנטסטי! אומרת השנייה, בעלי הזמין אותי לארוחת ערב במסעדה שבחרתי! אחרי הארוחה צעדנו הביתה כשעה ברגל. כשהגענו הביתה בעלי הדליק נרות, התעלסנו שעה, ואחר-כך עשינו במשך עוד כשעה סקס מדהים. בסוף, תארי לעצמך, אחרי הסקס המשכנו לשוחח עוד כשעה. עוד שתי החברות מדברות, שני הבעלים עישנו במרפסת ושוחחו. האחד מספר לחברו: אתמול עשינו סקס, היה מדהים! חזרתי מהעבודה, האוכל היה מוכן על שולחן ערוך. אכלתי 5 דקות, הזדיינו 5 דקות, ומיד נרדמתי. פשוט מעולה! איך היה אצלך? היה קטסטרופה! חזרתי מהעבודה, הייתה הפסקת חשמל בבית. נאלצתי לקחת את "הגברת" למסעדה שהיא בחרה. היה מאד יקר. ולא נשאר לי כסף למונית. נאלצנו ללכת ברגל הביתה. בבית, עדיין לא חזר החשמל, אז הדלקתי נרות, זה נראה משהו. כל-כך התעצבתי וכעסתי שלקח לי כמעט שעה עד שעמד לי, ואחר-כך עוד שעה עד שהצלחתי לגמור. מתסכל! אחר-כך שכבתי כמו טמבל ולא הצלחתי להירדם! והיא טחנה לי בשכל עוד שעה עד שנרדמנו.
חחח הבנת זאת "ממוש"?
ברחתי ..
לממש גם קניה די דומה לשלך
לפני שתורידי לי איזה..

צילוש43

New member
לרגע נבהלתי ניקולאי../images/Emo8.gif

מהאחד מתחתי
עד שנפל האסימון..נו..סקלרוזה ..
ו...i love it
ועוד אחד נוסטלגי..
ועוד אחד רומנטי..