מי זוכר את פרשת רמדיה ?

רותי ע

New member
מי זוכר את פרשת רמדיה ?

היתה עכשיו כתבה די עגומה בחדשות בערוץ שני. הזיכרון של ההורים קצר-יותר ויותר חוזרים להשתמש ברמדיה כאילו לא מתו שני תינוקות. הבטחות משרד הבריאות באוויר וגם אם יקימו רשות מזון עצמאית לא ניתן יהיה לבדוק תחליפי מזון וימשיכו לסמוך על היצרנים. כמו כן אין מענישים את מי שתופסים בחריגות. והחקירה המשטרתית תקועה בגלל בירוקרטיה גרמנית.

ראיתי את הכתבה. אני עדיין מתלבטת

אם לתת לנועה דייסות של רמדיה (קיבלתי דוגמיות בשבוע שעבר). עד שלא יתברר סופית כל העניין עם רמדיה, אנחנו ניתן לנועה דייסות של מטרנה. זה ידוע שהזיכרון של האנשים קצר. זה כמו שאומרים "לי זה לא יקרה".

שירי ל

New member
השאלה פה היא עקרונית.

אני לא חושבת שיש היום סכנה לתת מזון לתינוקות מתוצרת רמדיה, מכיוון ששוק המזון לתינוקות עבר כולו לאחרונה בדיקה מקיפה, במיוחד מוצרי רמדיה. השאלה היא אם אנחנו כצרכנים, צריכים להמשיך לקנות מוצרים של חברה שזלזלה ככה בחיי ילדנו. מבחינתי רמדיה/הומנה- אותו הדבר. שרשרת הייצור שעובר המוצר לא ממש מעניינת אותי. מבחינתי התשובה היא לא. אני לא אקנה את המוצרים שלהם בדיוק כפי שאני לא קונה מוצרים של תנובה, או כל חברה אחרת שמזלזלת בי- אני לא מגישה את הלחי השניה. כמו כן אני לא קונה מוצרים של חברות שמבצעות ניסויים בבעלי חיים. הבעיה היא שבישראל אין מודעות צרכנית גבוהה, וקשה מאוד לעשות חרם צרכני, וחבל.

למעלה