מי זוכר את "להיטון"

מי זוכר את "להיטון"

איפה עיתון להיטון ??? איזו תקופה ? והמדור "מעת לעט הבלתי נשכח??? יוחזרו שנות השמונים מייד!!!

איך אפשר לשכוח??

איזה עיתון מדליק זה היה!! העותק הראשון שקניתי היה אחרי שנפרדנו מירדנה ערב לפני שטסה לדאבלין, בהופעה עם יהורם גאון בהיכל התרבות בת"א. הלכתי אחרי ההופעה עם חברה לסופר בלונדון מיניסטור ושם היא הכירה לי את העיתון המקסים הזה. ירדנה היתה על השער שם. ואז, אחרי שכל שבוע הייתי קונה בקנאות כדי לראות את כל הד"שים של כולם, הפרסומים על מועדוני המעריצים, החלפות החומר וכמובן - העיתון עצמו, החלטתי לעשות מנוי. שבועיים אחרי ששילמתי נסגר העיתון. עד היום לא קיבלתי את הכסף שלי בחזרה
עיתון מופלא! חבל, חבל שאיננו כבר היום! שרית

דודו טל

New member
עד היום תוכלו למצוא עותקים של

העיתון המופלא הזה... יש מוכר זעפן ברח' גאולה בת"א, שמוכר עותקים של העיתון. ממש חתיכת נוסטלגיה...

ziv cohen

New member
הוא לא נסגר שבועיים אחרי שירדנה טסה

להיטון נסגר שנה אחרי האירוויזיון. אני יודע, כי כתבתי שם ואפילו זכיתי לנסוע עם ירדנה לדאבלין (עד היום יש לי אלבום מפוצץ של תמונות משם, כולל עם סלין דיון). להיטון היה תקופה משובחת, כל שבועיים שער של ירדנה (לסירוגין עם אדם) וכל הזמן היו מבקשים ממני לראיין אותה (מה רע, ככה יכולתי להיות צמוד אליה כל הזמן). איזה ימים, חבל שלא ישובו. ואגב, אחלה פורום... אחלה אתר... כיף לראות פה אנשים מהילדות

למעלה