מי זה....

salingre

New member
מי זה....

קלאמי איפה הוא גר ומה הטלפון שלו בתודה אורי

salingre

New member
בתוך כמה זמן...

נחש בואה צעירה בת שנה מסיים את העיכול לגמרי בממוצא? לאחר שאכל עכבר בוגר?

salingre

New member
עוד שאלה

מתאי שקניתי את הנחש שלי קניתי מאותו אדם גם עכבריים מתים ביקשתי ממנו שיהרוג אותם מראש יום לפני שהיגעתי קניתי נחש ועכברים מתים ושהיגעתי הביתה האכלתי אותו ושפתחתי את הקופסה שמתי לב שהעכברים מסריחים אבל הוא הרג אותם יום לפני כן ולא הקפיא אותם אני היקפאתי אותם עכשיו מה לעשות לזרוק אותם ולקנות חדשים או לשמור אותם?

salingre

New member
עוד שאלה...

היום קניתי לנחש שלי דשא סינטטי אבל אמרתם לי שאסור לי להוציא אותו מהטרריום אז איך אני ישים לו את הדשא בלי להוציא אותו מהטרריום? או שבשביל זה אני יכל להוציא אותו?

אתה יכל

להוציא אותו לרגע לשים את הדשא ולהחזיר את הנחש. ועוד אפשרות פשוט לחכות עם זה יום יומיים.

תזרוק את העכברים

לתת לנחש אוכל רקוב (עכברים מסריחים) זו דרך מצוינת לסגור עניין... עכברים שממתים חייבים מיד להכניס להקפאה אחרת הם מתקלקלים. אני לא יודע בדיוק כמה זמן יקח לבואה שלך לעכל כי זה תלוי בהרבה גורמים שהעיקרי שבהם זו הטמ"פ, אבל אני מניח שעיכול של עכבר יקח כשבוע ימים. אבל לאחר שלושה ימים מרגע שהנחש אכל אתה תוכל להוציא את הנחש.

אני לא רוצה לדבר על זה בפורום כי זה

ממש לא קשור אם אתה רוצה תשאל אותי במסרים.

salingre

New member
מה זאת אומרת???

הוא תמיד היה בסדר... חחח

salingre

New member
המחש שלי...

הקיא ... לתת לו עכבר חדש? נ.ב הוא אכל לפני יום וחצי ... אבל הקיא...

T0M3R

New member
תשובה וכמה שאלות.

בקשר להקאה, תחכה יומיים בערך ואז תאכיל. בינתיים אל תוציא אותו. למה הוא הקיא?? שיחקת איתו? הזזת משהו בטרריום? כמה זמן הוא כבר בטראיום? מה הטמפ'? מה הגודל של הנחש ומה הבאת לו לאכול?

salingre

New member
תשובות

שיחקתי איתו (חשבתי שהוא סיים לעכאל טוב למדתי...) הטמפרטורה היא 28-27 C הוא בטרריום 3 ימים אבל אמרו לי שכמה שאני יותר ישחק איתו הוא יתרגל יותר מהר וזה... נתאתי לו עכבר בוגר והגודל שלו זה 80-100 ס"מ

omerzi

New member
אסור לשחק אם הנחש עד הצואה הראשונה

מומלץ קצת יותר

T0M3R

New member
קצת טיפים לפעם הבאה...

תעשה ככה (לא בהכרח בימים האלו אבל באותה תבנית) יום שבת תאכיל 3-4 עכברים ביום שני בערב/שלישי תוציא ושוב ככה. כאשר יגדל נגיד מ 170 ומעלה תאכיל פעם בשבועיים ככה ב2 חולדות.

salingre

New member
מה להאכיל אותו כל 3 ימים?!

או יום שלישי בשבוע הבא??

למעלה