מי זה?

shai.m

New member
מי זה?

תסתכלו על הקובץ המצורף ואחרי זה תמשיכו לקרוא. זה, אם לא זיהיתם (ואני יבין אותכם היטב אם לא זיהיתם) אמור להיות דומה להארי פוטר. הוא ניצח בתחרות הארי פוטר הישראלי שקיימה רשת סטימצקי בשיתוף עם הוצאת הספרים בעיברית. (עוד פרטים על התחרות בשתי הקישורים שלמטה...) מה אתם אומרים על הבחירה?-הוא דומה, לא דומה?-גם אתם השתתפתם בתחרות?

דוד דב

New member
הוא דומה אבל ...

הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מכוער

S.tal

New member
נכון...

אולי הילד שנבחר לא כל כך יפה (אולי ממש...), אך כך הארי פוטר אמור להיראות. (למרות כל הערצתי אליו הוא באמת מכוער-לפחות לפי כל תיאורי הספר...)

תגובה :)

הארי אמור להיות די מכוער...טוב, לא מכוער, פשוט לא יפה... זה שנבחר כה``פ הישראלי די דומה, אבל ההבעה שלו בעיתון היתה די מזוויעה...אולי בהבעה אחרת הוא נראה נורמלי... אני בעד אח שלי לתפקיד (אז מה אם הוא בן 9?!) -ליאת-

coolit

New member
הוא בהחלט מכוער,

נדהמתי עד כמה הוא לא דומה להארי

נמרה

New member
הוא כל כך מכוער...

לא יכול להיות שזה הארי החמוד שדמיינתי לעצמי! טוב אני אמשיך בנתיים להרפס על זכרונות מתוקים, מהימים שהארי היה בדיוק כמו שמצויר על העטיפה של הספר הרביעי... נ.ב שימו לב לטעות: בכל הספרים אוהבים לציין את שערו הפרוע של הארי. אם תסתכלו על העטיפה של הספר הראשון באנגלית תוכלו לראות כמה הוא פרוע.....

רחלי!

New member
ממש- :p

הוא בלל לא דומה! אז מה אם יש לו שיער שחור ומשקפיים ואולי גם עיינים ירוקות (לא ראיתי אותן), אבל הוא בכלל לא דומה לאיך שאני דימיינתי לעצמי את הארי! הוא יותר מזכיק לי איזה חנון מכוער אחד מהכיתה שלי.

דוד דב

New member
לא נעים לא נעים ...

אני יודע שאני הזה שהתחלתי את זה ראשון ... אבל מסכן הבן אדם מה לעשות שאלהים דפק אותו עם פרצוף כזה .. חוץ מזה אני מוכן להמר שהרבה מהאנשים פה לא נראים טוב במיוחד , חוץ מזה תחשבו כמה זה לא נעים אם הוא רושם בפורום הזה ....

נמרה

New member
לא נעים אבל...

לא משנה כמה רע אני נראת, לפחות התמונה שלי לא מפורסמת בכל הארץ!

דוד דב

New member
אם את נראית רע

אז מה בכלל את הולכת להגיד לאנשים אחרים שהם מכוערים ? באיזה זכות ?

נמרה

New member
אם תביט כמה הודעות אחורה

תוכל לראות שאני לא היחידה שמתלוננת על... איך להגיד... חוסר-יופיו.

Vilia©

New member
אני לא מאמינה!

קיללו את תדמיתו ויופיו של הארי פוטר הנערץ! הילד הזה בכלל לא דומה להארי!!! הארי אמור להיות יפה...והילד שהכי דומה לו בנתיים זה הילד שמגלם אותו בסרט....הארי חתיך! לא איזה קוף ישראלי.... טלי פוטר זו דעתי

S.tal

New member
גם השחקן שמגלם את הארי בסרט...

לפי דעתי גם הילד שמגלם את הארי בסרט לא נראה כל כך טוב. וכך גם שאר השחקנים בסרט. למשל כמו רון. תמיד תיארתי אותו כמישהו שנראה חמוד, ולא כמו השחקן בסרט!!!. אותי זה די מאכזב, כי תיארתי את כולם בצורה כל כך שונה! טל

נמרה

New member
אבל הרמיוני מפצה על הכל...

תראו איזו מותק של ילדה! אני בחיי לא ראיתי כזאת ילדה חמודה! ילדה מלאך... רק בת 10 כבר מלאך... תסתכלו עליה... אי אפשר היה לבחור מישהי מתאימה יותר... אני רק חושבת שהרמיוני שבספר יותר מכוערת ממנה... הרי כל הזמן מזכירים את השער הנפוח שלה ואת השיניים הענקיות (למי שלא קרא את ספר 4 בסוף יישרו לה אותן). היא כל כך חמודההההההההההההההה

רחלי!

New member
...

אני לא הכי מסכימה איתך... דשנו בזה כבר פעם, כשיצאה התמונה הראשונה של שלושתם... הארי גבוה מדי, הרמיוני בלונדינית (נו באמת!), אני תמיד דמיינתי את רון עם קוצים... אבל בסרטון לסרט רון נראה ממש מכוער, אבל הארי מאמי! אגב, ראיתי גם את ``הארי פוטר הישראלי`` בתמונות אחרות, והוא בכל זאת מכוער ולא דומה ושוב אגב (אני מנצלת את ההזדמנות, אין לי כוח לכתוב ים של הודעות), היה מועמד בתחרות בן 8, אז האח של מישהי פה שהוא בן 9 אין לו כ``כ בעיה...

נמרה

New member
לא אכפת לי!

לא כפת לי שהיא בלונדינית! אבל היא חמודההההההההההההההההההההההההה

דוד דב

New member
אני יגיד לכם ...

הכי חמוד שמה זה דמבלדור שהוא זקן מותק כזה ... בהתחלה חשבתי שלא עשו את מקנוגל בסדר והיא צריכה להיות יפה כזאת ולא זקנה .. אבל שעשיתי סבב שני על כל הספרים .. אז בעצם אני חושב שעשו אותה דיי טוב .. האגירד זה הזה ששיחק במפצח .. ולכן קצת קשה לראות בו את הדמות שלו .. אבל לכו תדעו .. 3 הילדים לא דומים .. אבל מה לעשות זה מה יש .. סנייפ לא נראה רשע בכלל ... ואותי הכי מעניין זה איך יראה פיבס ...

נמרה

New member
הכי מתאים זה זה מאוסטין פאוורס

המיני מי הזה... אם יבחרו אותו בטח יהיו מלא קטעים...

תגובה

מקגונגל: אין משקפיים, אין גלימה בצבע אמרלד, אין שיער שחור וממה שראיתי אין פקעת הדוקה. עם כל הכבוד למגי סמית` ולמרות שהיא שחקנית מצוינת, היא ממש, אבל ממש לא מקגונגל! האגריד-הזקן נראה מזויף מידי ואין לו מבטא בריטי בטריילר, אבל נראה... דמבלדור-די טוב, אבל שון קונרי יותר טוב... פיבס: רואן אטקינסון צריך להיות פיבס, ואני עומדת על דעתי! אההה! -ליאת-

נמרה

New member
תגובות רבותי תגובות

על מקונגל אין לי מה להגיד האגריד: בכלל לא דמיינתי אותו ככה! דמיינתי אותו יותר דומה לסיריוס בלק... דמבלדור: שון קונרי נולד לתפקיד הזה! רק צריך להאריך לו קצת את הזקן... פיבס: איזו הברקה1 איך לא חשבתי על רואן אטקינסון! כמובן שצריך רק לכווץ אותו קצת... ולהוסיף זנב של רוחות...

למעלה