מי זה???

מיכל 1

New member
מי זה???

מי יושב שם ובוהה בחלון? מי זה שיושב שם כמו בחלום? מתלבט..מתחבט..מה עושים???? מתעכב ..מתרגז..קורא בספרים.. לובש ..מוריד.. אוהב..שונא.. כואב.. שמח..הלב כבר כלה מרגיש ולא חש טועם ורעב שלך ..של אחר.. של מי אני יותר? מי זה יושב שם - ויורדות לו דמעות מי זה שאוהב בצעקות רעש מיים על פניו - בנבכי נשמתו הוא כואב כאביו האהבה בליבו - חדשה מפחידה זה האיש של חיי - ואני יחידה - ושוב - כואב ושמח.. נרגע וכועס.. מן רגש מוזר - אולי מתרחק? אולי מתרחק הוא ממני האיש? שרק לא ילך לו בלי שארגיש..

מה שרואים בעינים עצומות

היא עוצמת עיניה את מי היא רואה? בעיני רוחה את אהבתה או אסונה? ליבה מפרפר בפראות עיניה עצומות בין שיניה החשוקות אנחה ועל הלחי דימעה מלוחה הוא אוהב היא יודעת זה האיש המוזר הוא מרטיט את נימי נפשה נוגע כמו שאיש לא נגע היא חולמת בהקיץ ראשה מסתחחר למה, למה, למה? את ליבה היא נתנה לאחר מחר יהיה יום חדש היא אומרת מחר אהיה שוב שלו והאחר? הוא נמס לו וליבה נמס איתו היא עוצמת עיניה החזה חושב להתפוצץ ואותה ממלאת מין תחושה של יום חדש ושמחה לאין קץ

מי זה?/זיקני צפת

מי זה? שנותן לי כך לחשוב בתוך תוכי ממשיך ליגדול ולא נותן לי זמן ליחיות לשאול עוד שאלות די עם זה אני הולך א חורה .. אל העבר הנורא ורק מוצא התחלה יפה נישארה עוד שאלה : איך זה ? איך זה ? שאני עדיין לא כזה ... כמה ? אני מרגיש ת`למה ? ולא מצליח למצוא לה מקום אחד בחיים הם יפים אבל באים גם רגעים ... למה ? למה ? אני תמיד שואל אותך מי זה ? מה זה ? שלקח אותי למין עולם כזה ?

למעלה