מי זה Tony Robinson?

lordsot

New member
מי זה Tony Robinson?

כתוב אל קריחות של ספרים באנגלית שהו קרא את הספר הזה.

יש לח ארבה שגיאות כטיב!!!

אם אני לא טועה הוא זה שמקריא את הספרים בגרסאות המוקלטות... אני לא יכול לבדוק כי אני לא בבית.

יורגן!

אתה להיות צודקת, בקלטות ובCD אגב לבריאות
אה... לא אמרתי אבל חג שמח לכולם רטרואקטיבית |חנוכיה|
|לביבה|

ויימס

New member
הוא שחקן,

אני יודעת שהוא השתתף ב- Blackadder, סדרה בריטית ומופלאה כשלעצמה, בתור בולדריק, אבל יותר מזה אני לא יודעת עליו... איך זה עובד, הגרסאות המוקלטות האלו? הוא מקריא הכל או רק דמות מסויימת או שהוא הקריין או מה? הבחור משמאל הוא (כאילו דא) רואן אטקינסון הנשגב. הבחור מימין הוא טוני רובינסון הנסגד.

Maladict

New member
זה מיסטר בין למי שלא זיהה

נראה לי התמונה לקוחה מהסידרה הראשונה שלו.

ויימס

New member
לאו דווקא,

(אגב לכל מי שנוטה להתבלבל, רואן אטקינסון= מיסטר בין, כן? לא טוני רובינסון...
) בלקאדר ממש לא הייתה הסדרה הראשונה של רואן אטקינסון, אני חושבת שזו הייתה "Not the Nine O'Clock News" שאחד מכותביה היה דאגלס אדאמס, מוכר לכם מאיפשהו? היא רצה בין 79 ל-82, ואילו הפתן השחור יצא רק ב-83. ועוד לפני הסדרה הזאת הוא הופיע בסרטים ובכל מיני ספיישלים בטלוויזיה, לעיתים עם כמה מחברי מונטי פייתון (סיפרתי לכם כבר על הקומונה???) אבל זאת הסדרה הקבועה הראשונה שלו... בכל אופן, מקורותיי מדווחים לי שהרבה לפני שדאגלס אדאמס התפרסם הוא היה מסתובב עם אנשים מגניבים כמו גראהם צ'פמן... ואה... כותב דברים. בלי קשר בלקאדר סדרה מופלאה, בייחוד בעונה השנייה בה הוא מזוקן ולבוש במכנסי עור צמודים, זה גורם לו להיראות ממש מגניב, מה שלא חשבתי שאגיד אי פעם. ואז הייתה לו חברה והיא רצתה שהוא יתגלח. טיפשה כזו. אוי, הרבה מידע לא רלוונטי...

למעלה