מי זה nachumadler ?

snatgra

New member
מי זה nachumadler ? ../images/Emo12.gif

שכותב לאנשים מסרים מגעילים? טרול! הצג עצמך!

Le Fay

New member
משתתף קבוע בפורום מס' 15 ב"תפוז"

הקרוי פורום טורדנות כפייתית OCD. הנ"ל הגיח הנה לפני כשלושה שבועות והתעקש שאנחנו הכתובת לברר אם הוא הומוסקסואל או לא (רוב ההודעות שלו נעלמו, אבל מצאתי לך שתיים). אם הוא מטריד אותך במסרים, כנראה שלפסיכולוג הפורום שם לא כל כך הולך איתו

Le Fay

New member
ולמקרה שאתה לא יודע

(כי עוד לא קראת את אורסון סקוט קארד) OCD הם ראשי תיבות ל-Obsessive-Compulsive-Disorder (ורוץ לקרוא את "המשחק של אנדר").

סיטרא

New member
../images/Emo45.gif וגם ואת כל הסאגה..

הבעיה בקארד שהוא גולש פעמים רבות לתיאולוגיה ולמוסריות, דבר שמקשה לעתים על רצף הקריאה.

Le Fay

New member
בנתי. ../images/Emo10.gif עדיין מותר לך לקרוא

את "המשחק" כי הגיבורה עם ה-OCD מופיעה רק ב-XENOCIDE: לא במקום ספרות יפה, אבל אחלה ראש (OCD בבית לא כייף). איך היה בצפת (חוצמיקר)?

Le Fay

New member
רגע, רגע, הסבר:

אמש'ך הביאה עבודה הביתה כדי לעשות לכם הכרות מקרוב עם כל הנברוזות והפסיכוזות, או היא הסתפקה בהסבר מילולי?

תראי,

את הפראקטיקה הפרטית היא עושה בבית, אבל המטופלים נכנסים כך שהם לא רואים אותנו ואנחנו לא רואים אותם (גם במקרה שיש מישהו בית). אבל אחרי זה אמא מתחלקת בחוָיות. בלי פרטים מזהים, כמובן.

snatgra

New member
oh my oh my..../images/Emo8.gif

באמת יום אחד אני אצטרך לקרוא אותו, כי כולי עלמא והשכנים שלהם החליטו שעל החור הזה בהשכלה הם לעולם לא ימחלו לי.(אולי בצדק)

Le Fay

New member
זה ישנה משהו מבחינתך אם תדע

שה-compulsive בשם ההפרעה שלו, משמעו שהשליטה של אדלר בהתנהגותו הכפייתית מוגבלת למדי?

Le Fay

New member
עכשיו שחסמת אותו הוא עבר אלי...

נירה לך שיהיה איכפת לו אם ניגש לספר בפורום הקבוע שלו אלו מין הודעות הוא שולח לאנשים?

almog4

New member
גם אותי הוא הטריד בשתי הודעות

לא נעימות, ועכשיו חסמתי אותו. הוא כנראה מאוד משועמם.

למעלה